Όπως είχε ανακοινωθεί εδω και λίγες εβδομάδες από το Facebook, ο Facebook Messenger, απέκτησε μόλις το πρώτο παιχνίδι αποκλειστικά για την πλατφόρμα του, που μπορεί να κρατάει παρέα στους χρήστες ενώ ανταλάσσουν μηνύματα.

 

Πρόκειται για το παιχνίδι Doodle Draw, μια social παραλλαγή του Pictionary που ορίζει μια λέξη και ο ένας παίκτης προσπαθεί να την περιγράψει με ζωγραφιές στους αντιπάλους του, οι οποίοι προσπαθούν να την μαντέψουν συμπληρώνοντας τα κενά.

 

Για να λειτουργήσει το παιχνίδι εντός του Messenger, θα πρέπει πρώτα να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε στο iOS ή το Android smartphone σας αν και μπορείτε να παίξετε και απευθείας από το επίσημο σάιτ του Doodle Draw και να προσκαλέσετε τους φίλους σας στο Facebook να μαντέψουν τη ζωγραφιά σας.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Messenger που διαθέτει πάνω από 600 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και πρόσφατα χτύπησε το ορόσημου του ενός δισεκατομμυρίου downloads από το Google Play, επιτρέπει να προσκαλείτε φίλους αλλά και φίλους φίλων να παίξουν στο Doodle Draw, γεγονός που αναμένεται να δημιουργήσει ένα νέο κύμα spam εντός της εφαρμογής.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr