Ο Kanye West είναι γνωστός εκτός των άλλων και για τα τρελά του ξεσπάσματα (στη σκηνή αλλά και στο twitter). Πιθανόν να είναι ο μόνος διάσημος που γίνεται ρεζίλι τόσο τακτικά με μεγαλομανή, επικά tweets τα οποία στέλνονται περίπου κάθε τρία λεπτά στους 5.850.000 followers του. Χτες το βράδυ ο West άρχισε να στέλνει ασυνάρτητα και στην (καλύτερη περίπτωση) μεθυσμένα tweets για τα πάντα: από τη χρήση iPhone στις σχολικές τάξεις μέχρι τη μαμά του που τον βλέπει από τον Παράδεισο.

 

O Kanye έγραψε ότι απέλυσε το γραφείο που τον αντιπροσωπεύει, μετά ότι δεν ξέρει πόσο είναι ο φόρος στο Παρίσι αλλά και ότι έκανε internship στον οίκο Fendi. Mετά αφιέρωσε σχεδόν δέκα tweets στην ολοκαίνουργια του εταιρεία που ακούει στο όνομα DONDA. Σε τρία tweets o Κanye διευκρίνισε ότι ψάχνει για «αρχιτέκτονες, γραφίστες, σκηνοθέτες, μουσικούς, παραγωγών, συγγραφείς, υπεύθυνους δημοσίων σχέσεων, ειδικούς στα social media, διευθυντές, σχεδιαστές αυτοκινήτων, σχεδιαστές ενδυμάτων, DJs, σχεδιαστές βίντεο παιχνιδιών, εκδότες, δικηγόρους, τραπεζίτες, διατροφολόγους, γιατρούς, επιστήμονες, δασκάλους». Κανείς δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς θα κάνει η DONDA αλλά δεν πειράζει.  

 

Δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι ατάκες που θυμίζουν Πάολο Κοέλιο. «Νοιάζομαι για τους ανθρώπους που δεν με ξέρουν ... Υπάρχουν πάνω από 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη σήμερα ...» Λίγες ώρες μετά διευκρίνισε ότι θέλει να ανοίξει ένα καλοκαιρινό σχολείο με τον σκηνοθέτη Spike Jonze «γιατί το πανεπιστήμιο πρέπει να σε προετοιμάζει για την κανονική ζωή», κι ότι τα παιδιά πρέπει να χρησιμοποιούν τα iPhone στην τάξη τους αλλά και να εμπνέονται από τον Michael Jackson, τον Steve McQueen και τον Steve Jobs.

 

Και εδώ η πιο τρελή στιγμή του Kanye (μία από τις πολλές)

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr