Αυτές είναι μερικές από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές προβλέψεις της αγγλικής εφημερίδας Daily Telegraph για τη χρονιά που μας έρχεται:

Η τηλεόραση της Apple
H πιο πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του 2012 είναι σίγουρα η επερχόμενη τηλεόραση της Apple. Όπως με όλα τα προϊόντα της Apple ενώ κανείς δεν ξέρει πως θα είναι ακριβώς μέχρι να  βγουν στην αγορά, οι φήμες οργιάζουν μήνες πριν. Οι φήμες λοιπόν λένε ότι θα κυκλοφορήσει  το καλοκαίρι που μας έρχεται και θα είναι  μια τηλεόραση με εφαρμογές προσαρμοσμένες στα γούστα του χρήστη.


To Google+ αποτυγχάνει  ως κοινωνικό δίκτυο
Είναι μάλλον απίθανο απ’ ότι φαίνεται  να αναδειχτεί το Google+  σε σοβαρό αντίπαλο του Facebook μέσα στο 2012. Ειδικά μετά την αναμενόμενη είσοδο του Facebook στο χρηματιστήριο, και το λανσάρισμα του Facebook timeline το πιο πιθανό είναι το Google+ να γίνει ένα ακόμα προϊόν του Gοοgle αντί για ένα κοινωνικό δίκτυο το οποίο μπορεί να ανταγωνιστεί το Facebook ή ακόμα και το twitter.


Η παρακμή της RIM
Mέσα στο 2011 η Apple, η Google και η Microsoft έκαναν τεράστια βήματα ενώ η RIM , κατασκευάστρια εταιρεία των κινητών Blackberry αντιμετωπίζει όλο και περισσότερα προβλήματα. Τα smartphones της θεωρούνται ξεπερασμένα και αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα updates τους, το tablet της απέτυχε, η μετοχή της έχει πέσει κατακόρυφα ενώ μέσα στο 2011 κυκλοφόρησαν φήμες ότι θα την αγοράσει η Amazon.To 2012 είναι η χρονιά που  η RIM θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα πολύ σοβαρά προβλήματα της.


Είναι η Google επικίδυνο μονοπώλιο;
To ότι είναι  ο κυρίαρχος των διαδικτυακών αναζητήσεων είναι δεδομένο. Το ερώτημα που εξετάζει τώρα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι το κατά πόσον η Google χρησιμοποιεί την κυριαρχία της για να προωθήσει τα υπόλοιπα προϊόντα της σε βάρος των ανταγωνιστών της.  

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr