Άνδρες τα 2/3 των χρηστών εφαρμογών γνωριμιών

Άνδρες τα 2/3 των χρηστών εφαρμογών γνωριμιών Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με τα στοιχεία μιας νέας παγκόσμιας έρευνας που δημοσιεύθηκε στους Times και τον Guardian, οι χρήστες των εφαρμογών γνωριμιών μέσω smartphone, όπως το Tinder κ.α., υπολογίζονται σε 90 εκατομμύρια παγκοσμίως. 

Το πιο αξιοσημείωτο από τα στοιχεία της έρευνας, που διεξήγαγε η εταιρεία GlobalWebIndex, είναι ότι τα 2/3 ή περίπου το 62% των χρηστών των dating apps, είναι άνδρες, που ξοδεύουν κατά μέσο όρο 7,2 λεπτά σε κάθε επίσκεψη, ενώ οι εφαρμογές αυτές έχουν ιδιαίτερη απήχηση στις ηλικίες 16-34 ετών, οι οποίες αποτελούν και το 70% επί των συνολικών χρηστών.

Η έρευνα αναδεικνύει ως δημοφιλέστερα applications γνωριμιών, το Tinder και το κινεζικό Momo ενώ, τέλος, οι χώρες που είναι πιο δραστήριες στις εφαρμογές γνωρισμιών είναι οι Φιλιππίνες, η Ταϊλάνδη, η Βραζιλία, το Μεξικό, η Ινδία, τα Ην. Αραβικά Εμιράτα, η Τουρκία και το Βιετνάμ.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM