Άνδρες τα 2/3 των χρηστών εφαρμογών γνωριμιών

Άνδρες τα 2/3 των χρηστών εφαρμογών γνωριμιών Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με τα στοιχεία μιας νέας παγκόσμιας έρευνας που δημοσιεύθηκε στους Times και τον Guardian, οι χρήστες των εφαρμογών γνωριμιών μέσω smartphone, όπως το Tinder κ.α., υπολογίζονται σε 90 εκατομμύρια παγκοσμίως. 

Το πιο αξιοσημείωτο από τα στοιχεία της έρευνας, που διεξήγαγε η εταιρεία GlobalWebIndex, είναι ότι τα 2/3 ή περίπου το 62% των χρηστών των dating apps, είναι άνδρες, που ξοδεύουν κατά μέσο όρο 7,2 λεπτά σε κάθε επίσκεψη, ενώ οι εφαρμογές αυτές έχουν ιδιαίτερη απήχηση στις ηλικίες 16-34 ετών, οι οποίες αποτελούν και το 70% επί των συνολικών χρηστών.

Η έρευνα αναδεικνύει ως δημοφιλέστερα applications γνωριμιών, το Tinder και το κινεζικό Momo ενώ, τέλος, οι χώρες που είναι πιο δραστήριες στις εφαρμογές γνωρισμιών είναι οι Φιλιππίνες, η Ταϊλάνδη, η Βραζιλία, το Μεξικό, η Ινδία, τα Ην. Αραβικά Εμιράτα, η Τουρκία και το Βιετνάμ.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

META RAY BAN ΕΞΥΠΝΑ ΓΥΑΛΙΑ

Τech & Science / Meta: Τα νέα Ray-Ban γυαλιά θα γράφουν μηνύματα με κινήσεις των χεριών

Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη νέα λειτουργία «display recording», με την οποία οι χρήστες θα μπορούν να καταγράφουν βίντεο που συνδυάζει όσα εμφανίζονται στην οθόνη των γυαλιών και την εικόνα του πραγματικού κόσμου 
THE LIFO TEAM
Το YouTube λέει στους διαφημιστές: «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση»

TV & Media / «Εμείς είμαστε η νέα τηλεόραση» λέει το YouTube

Στο φετινό Brandcast, το YouTube παρουσίασε νέες σειρές με τον Τρέβορ Νόα, την Άλεξ Κούπερ, τον Καρίμ Ράχμα, τον Ντουέιν Γουέιντ και μερικούς από τους πιο αναγνωρίσιμους δημιουργούς του διαδικτύου. Το μήνυμα ήταν σαφές: αυτό που κάποτε λέγαμε "βλέπω YouTube" αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με κανονικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, μόνο που δεν περνά πια από τα παραδοσιακά κανάλια.
THE LIFO TEAM
Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Τech & Science / Ο Πίτερ Τζάκσον στις Κάννες: «Η τεχνητή νοημοσύνη είναι απλώς ένα ειδικό εφέ»

Μετά τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα, ο σκηνοθέτης του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών μίλησε για την AI, τα δικαιώματα των ηθοποιών, τον Γκόλουμ του Άντι Σέρκις και το νέο The Hunt for Gollum. ΚΕΙΜΕΝΟ
THE LIFO TEAM
ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΓΗΡΑΝΣΗ

Τech & Science / Τρεις απολαυστικοί τρόποι να επιβραδύνετε τη γήρανση του εγκεφάλου σας

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος «ακμάζει» μέσα από διάφορες προκλήσεις, αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε πάντα σκληρή δουλειά για να αποκομίσετε τα οφέλη για την υγεία - Ακολουθούν τρεις απλοί και διασκεδαστικοί τρόποι για να προστατεύσετε τον εγκέφαλό σας καθώς μεγαλώνετε
THE LIFO TEAM
Cate Blanchett, George Clooney και Meryl Streep στηρίζουν νέο σύστημα συναίνεσης για την AI

Τech & Science / Η Κέιτ Μπλάνσετ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Μέριλ Στριπ στηρίζουν νέο σύστημα συναίνεσης για την AI

Η Κέιτ Μπλάνσετ συνιδρύει το RSL Media, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που θέλει να δώσει σε δημιουργούς και απλούς χρήστες έναν τρόπο να δηλώνουν αν επιτρέπουν ή απαγορεύουν τη χρήση της εικόνας, της φωνής και των έργων τους από συστήματα τεχνητής νοημοσύνης.
THE LIFO TEAM