Χιλιάδες Βρετανοί ψώνισαν από την Amazon με μια πέννα

Χιλιάδες Βρετανοί ψώνισαν από την Amazon με μια πέννα Facebook Twitter
Αγορές πανάκριβων προϊόντων σε τιμή μιας πέννας, έσπευσαν να κάνουν οι καταναλωτές την Παρασκευή, εξαιτίας προβλήματος της Βρετανικής Amazon
1

Ένα πρόβλημα στο λογισμικό καθορισμού τιμής από εξωτερικούς πωλητές της βρετανικής Amazon, επιφύλαξε μια ευχάριστη έκπληξη στους καταναλωτές, οι οποίοι επί μία ώρα, την περασμένη Παρασκευή, είχαν την ευκαιρία να παραγγείλουν προϊόντα αξίας ακόμη και χιλιάδων λιρών στην τιμή της μιας πέννας.

Όπως αναφέρει το Engadget, η αστοχία του λογισμικού έγινε αντιληπτή μέσα σε μια ώρα από την Amazon, αφού πρώτα είχε γίνει αστραπιαία viral στο Twitter, η οποία έσπευσε να ακυρώσει τη "συντριπτική πλειοψηφία" των χιλιάδων παραγγελιών που έκαναν πελάτες της, κυρίως από τη Μ. Βρετανία. 

Η σημερινή ανακοίνωση της Βρετανικής Amazon αναφέρει ότι η εταιρεία εξετάζει τις παραγγελίες που πρόλαβαν να αποσταλούν στους "τυχερούς" καταναλωτές, προκειμένου να προβεί στην ακύρωσή τους αλλά και να κατευνάσει τους δυσαρεστημένους πωλητές που έκαναν χρήση του συστήματος MarketPlace για να πουλήσουν προϊόντα, και βρέθηκαν με ζημιές χιλιάδων λιρών.

[ΠΗΓΗ]

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM