Το Twitter γλυκοκοιτάζει το Soundcloud

Το Twitter γλυκοκοιτάζει το Soundcloud Facebook Twitter
0

Όπως αναφέρει το έγκυρο site τεχνολογικών ειδήσεων και ανάλυσης, Re/code, το Twitter, παρακολουθώντας τα ποσοστά χρήσης του να πέφτουν αργά αλλά σταθερά, μαζί με τα διαφημιστικά του έσοδά, χρειάζεται επειγόντως να κάνει μια 'κίνηση ματ', εξαγοράζοντας μια γνωστή και εδραιωμένη social υπηρεσία που θα τονώσει τα ποσοστά του.

Εάν τελικά ισχύσουν οι φήμες των 'εκ των έσω' πηγών που επικαλείται το site, η υπηρεσία των 140 χαρακτήρων, ετοιμάζεται να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, εξαγοράζοντας την δημοφιλή υπηρεσία διαμοιρασμού μουσικής SoundCloud, που φιλοξενεί 250 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες, μεταξύ των οποίων και πολλά γνωστά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας.


Με αξία κεφαλαιοποίησης που ξεπερνά τα 700 εκατομμύρια δολάρια, το σουηδικό SoundCloud φαντάζει μια ιδανική λύση για να εισβάλει το Twitter δυναμικά στο χώρο της μουσικής, αφού οι μέχρι τώρα πρωτοβουλίες του για μουσικά apps, έχουν στεφθεί με αποτυχία.

Μέχρι στιγμής και οι δύο εταιρείες έχουν αποφύγει να προβούν σε δηλώσεις σχετικά με το φημολογούμενο deal.

[re/code]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM