Εάν επαληθευτεί το σημερινό δημοσίευμα του Business Insider, που επικαλείται άρθρο της εφημερίδας Business Korea, τότε πιθανόν η Samsung να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη τη δική της βερσιόν του Google Glass, του οποίου η πώληση απελευθερώθηκε σήμερα στην Αμερική.

 

Σύμφωνα με την πηγή από το εσωτερικό της εταιρείας, η παρουσίαση της φορετής συσκευής ονόματι Gear Glass, που θα αποτελείται από μια πρισματική οθόνη στο ύψος του ματιού και ένα ακουστικό, θα γίνει στα πλαίσια της μεγαλύτερης τεχνολογικής έκθεσης επί ευρωπαϊκού εδάφους, της γνωστής IFA, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

 

Ήδη η Samsung έχει υποβάλει χαρτιά για την κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας που αφορά μια πανομοιότυπη συσκευή με το Google Glass, που θα προβάλλει εικόνες, πληροφορίες, και βίντεο στο μάτι του χρήστη, τόσο στις Κορεατικές όσο και στις Αμερικανικές αρχές.

 

Το παράδειγμά της Google και της Samsung  έχουν ακολουθήσει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Business Insider, και άλλες μεγάλες εταιρείες ηλεκτρονικών όπως η Sony και η EPSON που ετοιμάζουν τις δικές τους προτάσεις στο χώρο των φορητών συσκευών επαυξημένης πραγματικότητας.

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr