Ψώνια από την Amazon μέσω Twitter

Ψώνια από την Amazon μέσω Twitter Facebook Twitter
0

Εις αναζήτηση νέων τρόπων αγοράς των προϊόντων της μέσω των Social Media, η Amazon λάνσαρε σήμερα μια νέα υπηρεσία, με την ονομασία #AmazonCart, η οποία επιτρέπει στους χρήστες του Twitter, να προσθέτουν όποιο προϊόν διατίθεται μέσω της Amazon, από το Timeline τους απευθείας στο καλάθι αγορών τους.

Με το που θα συνδέσει κάποιος τον λογαριασμό του στο Twitter με την Amazon, μέσω των social settings, θα μπορεί να προσθέτει όποιο προϊόν του Αmazon βλέπει στο timeline του κάνοντας απλά reply στο tweet και προσθέτοντας το hashtag #AmazonCart, εάν βρίσκεται στην Αμερική, ή το #AmazonBasket, εάν βρίσκεται στη Μ. Βρετανία.

Δείτε πως λειτουργεί η νέα υπηρεσία της Amazon, που προς το παρόν διατίθεται μόνο για πελάτες στις ΗΠΑ και το Η. Βασίλειο, αλλά είναι ενδεικτική της ευελιξίας τόσο του Twitter όσο και των hashtags:

[via]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM