O Mark Zuckerberg στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό

O Mark Zuckerberg στο Μουσείο της Μαντάμ Τισό Facebook Twitter
0

Στα πλαίσια των επερχόμενων εγκαινίων του νέου Μουσείου Μαντάμ Τισό στο Σαν Φραντσίσκο, οι υπεύθυνοι του μουσείου αποκάλυψαν το κέρινο ομοίωμα του ιδρυτή και CEO του Facebook, που θα κοσμεί μια από τις αίθουσές του από τον ερχόμενο Ιούνιο, σύμφωνα με το Mashable. 

Tα αποκαλυπτήρια του κέρινου ομοίωματος του ιδρυτή του Facebook, σε φυσικό μέγεθος, συμπεριλάμβαναν και δύο φιγούρες από το χώρο της showbiz, αυτή του ηθοποιού Leonardo Di Caprio και της Rihanna.

Ο άνθρωπος με την περιουσία των 27 δισ. δολαρίων, κάθεται ξυπόλητος σε στάση λωτού με έναν υπολογιστή στα χέρια και εμφανίζεται με το trademark ντύσιμό του, φορώντας ένα μπλουζάκι του Facebook, που δώρισε στο μουσείο η εταιρεία.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του Μουσείου, ανάμεσα στα εκθέματα θα υπάρχουν και άλλες προσωπικότητες από τον τεχνολογικό κόσμο. Ως γνωστόν το πρώτο ομοίωμα ανθρώπου της τεχνολογίας ήταν αυτό του Steve Jobs, του θρυλικού ηγέτη της Apple, που εκτίθεται στο κεντικό μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο.

Χρειάστηκαν 20 καλλιτέχνες για να δημιουργήσουν το ομοίωμα, από φωτογραφίες του, αφού το φορτωμένο πρόγραμμα του Zuckie δεν του επέτρεψε να ποζάρει, ως είθισται, και η κατασκευή του πήρε 4 μήνες για να ολοκληρωθεί μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, σύμφωνα με τους υπεύθυνους.

[MASHABLE]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM