Συνεργασία Apple και Shazam για υπηρεσία αναγνώρισης μουσικής

Συνεργασία Apple και Shazam για υπηρεσία αναγνώρισης μουσικής Facebook Twitter
0

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, επέρχεται νέα συνεργασία μεταξύ της Apple και της εταιρείας πίσω από τη δημοφιλή εφαρμογή αναγνώρισης μουσικών κομματιών, Shazam.

Οι πηγές, που επικαλείται το ειδησεογραφικό δίκτυο, αναφέρουν ότι σκοπός της συνεργασίας είναι "η δημιουργία μιας υπηρεσίας ανακάλυψης τραγουδιών, που θα βρίσκεται ενσωματωμένη σε μια από τις επερχόμενες εκδόσεις του iOS, που θα λειτουργεί και σε iPhone και σε iPad". Επιπρόσθετα, η υπηρεσία θα συνεργάζεται με την ψηφιακή βοηθό, Siri.

Στόχος της κίνησης αυτής της Apple είναι να μην χρειάζεται οι χρήστες του λειτουργικόυ της να κατεβάζουν την εφαρμογή, αλλά να την παρέχει προεγκατεστημένη σε κάθε iOS συσκευή. Επιπρόσθετα, οι ίδιες πηγές του δημοσιεύματος αναφέρουν ότι η Apple, εκτός από μια συνδρομητική υπηρεσία on demand μουσικής, στα πρότυπα του spotify, εταοιμάζεται να εξάγει την υπηρεσία Apple Radio και εκτός των Η.Π.Α.

[via]

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM