ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Συνάντηση Ομπάμα με προσωπικότητες από το χώρο της τεχνολογίας

Συνάντηση Ομπάμα με προσωπικότητες από το χώρο της τεχνολογίας Facebook Twitter
0

Με 15 προσωπικότητες από το χώρο των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας, συναντάται αυτή την ώρα ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, προκειμένου να συζητήσει μεταξύ άλλων δύο καυτά θέματα που αποτελούν "πονοκέφαλο" για την κυβέρνησή του: την ιστοσελίδα του Αμερικανικού Συστήματος Δημόσιας Υγείας (healthcare.gov) όπου ξοδεύτηκαν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για μια δυσλειτουργική online υπηρεσία και, φυσικά, την παγκόσμια κατακραυγή κατά των μεθόδων παρακολούθησης της NSA.

Παρόντες στη συνάντηση είναι ο Πρόεδρος της Apple, Tim Cooke, ο CEO του Twitter Dick Costolo, o εκτελεστικός διευθυντής της Google, Erick Schmidt, η Δ. Σύμβουλος της Yahoo, Marissa Mayer, η Διευθύντρια του Facebook Sheryl Sandberg και άλλοι.

Η ατζέντα της συνάντησης, εκτός των παραπάνω θεμάτων περιλαμβάνει και διερεύνηση τρόπων συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών που εκπροσωπούνται και της Κυβέρνησης, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας καθώς και λοιπές προοπτικές οικονομικής ανάπτυξης στον τομέα.

Τech & Science
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρκίνος του δέρματος: Ένα εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Τech & Science / Καρκίνος του δέρματος: Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο δίνει «πραγματική ελπίδα» για μόνιμη θεραπεία

Εξατομικευμένο mRNA εμβόλιο που βρίσκεται πλέον σε κλινική δοκιμή φάσης 3, κηρύσσεται από τους επιστήμονες «πραγματική ελπίδα» για την οριστική θεραπεία του καρκίνου του δέρματος
NEWSROOM
Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM