Instagram για... φάγωμα!

Instagram για... φάγωμα! Facebook Twitter
0

Πρόσφατη μελέτη απέδειξε πως τo food porn που καταλαμβάνει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του timeline του instagram, μπορεί να δράσει αποτρεπτικά ως προς συγκεκριμένους τύπους τροφών ή προς το ίδιο το φαγητό, εν γένει.

"Κατά κάποιο τρόπο, ερχόμενος αντιμέτωπος με τις εικόνες τροφών, βαριέσαι τη γεύση τους ακόμα και αν δεν τις γευτείς. Αν κοιτάς όλη τη μέρα φωτογραφίες με σαλάτες που ανεβάζουν οι φίλοι σου, ενδέχεται να μην απολαύσεις τη σαλάτα που παρήγγειλες για μεσημεριανό", ανέφερε ο καθηγητής Ryan Elder του Πανεπιστημίου Brigham Young, που διεξήγαγε και συνέταξε με άλλους τη μελέτη.

Τι θα γινόταν όμως εάν μπορούσες να γευτείς στην κυριολεξία, φωτογραφίες που σου άρεσαν στο instagram;

Σε αυτό το σχεδόν απίστευτο ερώτημα, δίνει απάντηση μια βρετανική εταιρεία που μέσω μιας εφαρμογής, αναλαμβάνει να τυπώσει τις αγαπημένες σου φωτογραφίες επάνω σε ζαχαρωτά.

Έτσι, για λίγο περισσότερο από μια λίρα ανά ζαχαρωτό τύπου marshmallow, η Boomf αναλαμβάνει να τυπώσει 9 φωτογραφίες που θα επιλέξεις και θα τους στείλεις μέσω του αντίστοιχου app, επάνω σε ζαχαρωτά και να τα φέρει στην πόρτα σου (εάν μένεις στην Μ. Βρετανία, προς το παρόν). 

Το πακέτο των 9 βρώσιμων φωτό του instagram, (σε... χαμηλή ποιότητα εικόνας, αλλά ποιός νοιάζεται!) κοστίζει 12 λίρες και υπάρχουν ήδη σκέψεις για επέκταση των δραστηριοτήτων της Boomf σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM