"Καλπάζουν" οι εφαρμογές της BitTorrent για smartphones

"Καλπάζουν" οι εφαρμογές της BitTorrent για smartphones Facebook Twitter
0

Οι εφαρμογές uTorrent και BitTorrent για smartphones, που επιτρέπουν στους χρήστες να κατεβάζουν Torrents απευθείας στο κινητό ή το tablet ή να τα διαχειρίζονται εξ αποστάσεως, ξεπέρασαν ήδη τα 40 εκατομμύρια downloads και συνεχίζουν ακάθεκτες.

Οι εφαρμογές, που κυκλοφορούν περίπου έναν χρονο και βρίσκονται καρφωμένες στις λίστες με τις δωρεάν Top-20 πιο δημοφιλείς εφαρμογές στα ψηφιακά μαγαζία Google Play και Windows, δίνουν τη δυνατότητα στους κατόχους smartphone (εκτός  iPhone/iPad) να διαχειρίζονται τα Torrents που κατεβάζουν στον υπολογιστή του σπιτιού ενώ στις εκδόσεις για Android μόνο, επιτρέπουν το κατέβασμα και την παρακολούθηση στην εκάστοτε συσκευή.

Αν και έχουν ήδη κατατεθεί στους υπεύθυνους του AppStore της Apple, δεκάδες ανεξάρτητες αλλά και η επίσημη εφαρμογή της BitTorrent για διαχείριση των Torrent από το iPhone ή το iPad, έχουν απορριφθεί όλες. Σε αυτές τις περιπτώσεις η εταιρεία BitTorrent διαθετει web εφαρμογή που εξυπηρετεί τον χειρισμό των αρχείων, μέσω internet.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM