Έχει τύχει να θες να πετάξεις για εξωτερικό και να μη βρίσκεις με τίποτα φθηνή πτήση; Κοίταξες δεκάδες τιμοκαταλόγους, έκλεισες δεκάδες fake εισιτήρια σε site αεροπορικών εταιρειών και τα έκανες cancel μόνο και μόνο για να δεις την τιμή αλέ ρετουρ.

 

Η εφαρμογή Hitlist σε απαλάσσει από όλο αυτό τον κόπο, προτείνοντάς σου την ακριβή ημερομηνία που θα βρεις τα φθηνότερα εισιτήρια στην πιάτσα, από όλες τις αεροπορικές εταιρείες που πετάνε στον προορισμό που του έχεις πει.

 

Έτσι, εάν σχεδιάζεις ένα ταξίδι στο Λονδίνο, πληκτρολογείς τον προορισμό στην εφαρμογή, η οποία έχει ήδη εντοπίσει μέσω facebook την αφετηρία του ταξιδιού σου, και μετά βάζεις ένα πλαφόν για τα χρήματα που είσαι διατεθειμένος/η να πληρώσεις. Η εφαρμογή μόλις βρει πτήσεις εώς 300 δολάρια για Λονδίνο σου στέλνει ειδοποίηση και μέσω αυτής μπορείς να κάνει και την κράτηση, επιτρέποντάς σου να πετάς με τους δικούς σου όρους.

 

Μοναδικό μείον της, καλοσχεδιασμένης και εύχρηστης κατά τ' άλλα, εφαρμογής είναι ότι δεν μετατρέπει το συνάλλαγμα όταν χρησιμοποιείται εκτός Αμερικής, δείχνοντάς σου πάντα τα ναύλα σου σε δολάρια. Λογικά πρόκειται για ένα feature που θα βελτιωθεί σε κάποιο από τα επερχόμενα updates.