To Twitter εμπλουτίζει φωτογραφίες και video

To Twitter εμπλουτίζει φωτογραφίες και video Facebook Twitter
0

Σε μικρές αλλάγές που όμως θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο πως εμφανίζονται οι φωτογραφίες και τα video στο timeline κάθε χρήστη, προχώρησε το Twitter, λίγο πριν την είσοδό του στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, μέχρι το τέλος του έτους.

Μέχρι πρότινος, οι χρήστες έπρεπε να κλικάρουν κάθε Tweet ξεχωριστά για να δούν το περιεχόμενό του σε εικόνα ή video. Στο εξής, ο κάθε χρήστης, θα έχει τη δυνατότητα προεπισκόπησης του περιεχομένου ενός tweet, είτε είναι φωτογραφία ή video, απευθείας από το timeline του.

Η κίνηση του Twitter αντιμετωπίζεται με καχυποψία από δημοσιογράφους και αναλυτές οι οποίοι θεωρούν ότι απσκοπεί να τραβήξει περισσότερο την προσοχή διαφημιστών και διαφημιζομένων παρά του απλού χρήστη, ενώ παράλληλα κριτικάρεται και το timing των αλλαγών που συμπίπτει  με τις πρόσφατες κινήσεις του ανταγωνισμού (facebook, Google+).

Παρόλα αυτά, ο αντιπρόεδρος του προϊόντικού τμήματος του Twitter,  Michael Sippey, δήλωσε με ένα σύντομο blog post, "Τα εμπλουτισμένα tweets, δίνουν στους followers σας την αίσθηση ότι βρίσκονται μαζί σας και παρακολουθούν από κοντά ότι ποστάρετε."

Η αλλαγή - που είναι η μεγαλύτερη που εφαρμόστηκε στην πλατφόρμα από το 2011- θα γίνει σταδιακά ορατή τόσο στην ιστοσελίδα του Twitter, όσο και στις εφραμογές για Android και iOS.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM