'Game Over' για το Wii

'Game Over' για το Wii Facebook Twitter
0

Την παύση παραγωγής της πρώτης γενιάς Wii, της δημοφιλέστατης κονσόλας video games που λάνσαρε το 2006, ανακοίνωσε λακωνικά στις αρχές του μήνα η Nintendo και επιβεβαίωσε εχθές, σύμφωνα με το σάιτ The Verge.

"Production Over", λοιπόν, για τη συσκευή που μετέτρεψε σε gamers ακόμα και φανατικούς πολέμιους των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, με τίτλους όπως το "Wii Sports",  έγινε παράδειγμα προς μίμηση από τον ανταγωνισμό και πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια μονάδες, παγκοσμίως, σύμφωνα με το Game Data Museum.

Να σημειωθεί πως το Wii U, ο αντικαταστάτης του Wii, που έκανε την εμφάνισή του στα ράφια το Νοέμβρη του 2012, δεν έχει φτάσει τους προσδοκώμενους στόχους, παρά τις ελπίδες της εταιρείας για ανάκαμψη με νέους τίτλους παιχνιδιών, μένoντας πίσω σε πωλήσεις ακόμα κι από το "αρχαίο" (σε τεχνολογικά χρόνια) Wii, που σύντομα θα μας πει ένα σιωπηλό Game Over.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM