Μειώνει την παραγωγή του iPhone 5C η Apple

Μειώνει την παραγωγή του iPhone 5C η Apple Facebook Twitter
0

Μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα που έδειξαν ότι η αναλογία πώλησης μεταξύ των μοντέλων 5s και 5c ανέρχεται σε 2 προς 1, με εννέα εκατομμύρια συσκευές 5s να πωλούνται το πρώτο σαββατοκύριακο μετά την κυκλοφορία, έρχεται το σημερινό ρεπορτάζ της Wall Street Journal, να αμφισβητήσει την ενέργεια της Apple να λανσάρει ένα "φτηνό" μοντέλο μαζί με την κυκλοφορία της "κανονικής" συσκευής 5s.

Έτσι, οι παραγγελίες της Apple μειώνονται κατά 20% για το πολύχρωμο μοντέλο, ενώ σύμφωνα με παράγοντες της μονάδας παραγωγής Hon Hai, στην Κίνα, η εταιρεία αύξησε απροσδιόριστα τις παραγγελίες για το high-end μοντέλο.

Φυσικά, αυτό το 'φρένο' κατά 20% στα εργοστάσια συναρμολόγησης του μοντέλου 5c, που επέβαλλε η Apple σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν είναι ακόμα ενδεικτικό της επιτυχίας της ή μη, αφού η συσκευή δεν έχει ξεκινήσει ακόμα την παγκόσμια διανομή της.

Στην ελλάδα και 30 ακόμα χώρες κυκλοφορεί στις 25 Οκτωβρίου.

Τech & Science
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM