Η επιστροφή του Napster!

Η επιστροφή του Napster! Facebook Twitter
1

Η εταιρεία Rhapsody International, που είναι ο φορέας παροχής της πρώτης υπηρεσίας ψηφιακής μουσικής του γνωστού Napster, ανακοίνωσε την «επιστροφη» του στο διαδίκτυο, όχι μόνο σε Βρετανία και Γερμανία που ισχύει μέχρι σήμερα αλλά και σε άλλες 14 χώρες της Ευρώπης.

Έτσι μπορούν πλέον οι Ευρωπαίοι λάτρεις της μουσικής να απολαύσουν μια μεγάλη συλλογή από μουσικές και τραγούδια.

Το Napster είναι διαθέσιμο για τους λάτρεις της μουσικής σε Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Νορβηγία, Πορτογαλία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία και την Ολλανδία.

«Στόχος μας είναι να δώσει στους λάτρεις της μουσικής τον πιο συναρπαστικό και προσωπικός τρόπος για να ανακαλύψουν τη μουσική, και αυτό γίνεται πλέον μέσα από την πιο πρόσφατη και ανανεομένη έκδοση μας με μια συλλογή από νέα άλμπουλ όχι μόνο καλλιτεχνών διεθνούς εμβέλειας αλλά και καλλιτεχνών της κάθε χωρας», δήωσε ο Jon Irwin, πρόεδρος της Rhapsody International.

Ο Napster προσφέρει ένα μεγάλο κατάλογο από τραγούδια καλλιτεχνών των 16 πλέον χωρών όπου παρέχει τις υπηρεσίες τους. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια τραγούδια παγκοσμίως μέσω υπολογιστών, smartphones, ταμπλέτες και πολλά άλλα.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τα iPhone, iPad, iPod Touch και Android smartphones και tablets.

Οι πρώτες 30 μέρες είναι δωρεάν ενώ μετά θα πρέπει κάποιος να πληρώνει 9,95 € ανά μήνα, για να έχει πρόσβασει σε απεριόριστο web και mobile streaming.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, με άμεση χρεωστική ή PayPal, εφόσον διατίθενται.

Πηγή: Euronews

Τech & Science
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια