Έρχεται το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση, η πιο πρόσφατη έκδοση του γνωστού πακέτου εφαρμογών γραφείου και επικοινωνίας από τη Microsoft, ένα office απόλυτα αναβαθμισμένο και με βασικό χαρακτηριστικό τη δυνατότητα που προσφέρει στο χρήστη να έχει πρόσβαση στα αρχεία και τις εφαρμογές του, από οποιαδήποτε τοποθεσία.

 

Η ετήσια συνδρομή στοιχίζει €99 το χρόνο και περιλαμβάνει εγκατάσταση της υπηρεσίας σε έως και 5 συσκευές (Windowstablets, PCs ή Macs), περιλαμβάνοντας 20 GB επιπλέον αποθηκευτικού χώρου στο Skydrive αλλά και 60’ δωρεάν κλήσεων σε Skype ανάλογα με τη χώρα. Σε αυτή την έκδοση επίσης βελτιώνεται το interface του Outlook, απλοποιούνται οι καθημερινές εργασίες στο Word και προστίθενται νέες λειτουργίες στο Excell.

 

Η χρήση του επιτρέπει μια καλύτερη οργάνωση χρόνου, αφού αξιοποιώντας τις δυνατότητες του cloud θα εκτελούνται γρηγορότερα, από διαφορετικές συσκευές και χώρους, όλες οι εργασίες. Το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση είναι διαθέσιμο σε 21 γλώσσες και περιλαμβάνει το πιο πλήρες σετ εφαρμογών του OfficeWord, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher και Access, καθώς και προσαρμοσμένες εφαρμογές Office για tablets και smartphones.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr