Το iPhone του Κυρίου

Το iPhone του Κυρίου Facebook Twitter
0

Κάποτε ήταν τα συγχωροχάρτια, τώρα αρκεί ένα iPhone. H Καθολική Εκκλησία ενέκρινε ένα iPhone app που θα βοηθήσει τους πιστούς στην εξομολόγηση. Το πρόγραμμα που ονομάζεται-τι άλλο- " Confession", κοστίζει 1, 99 δολάρια και περιγράφεται ως  "η τέλεια βοήθεια για κάθε αμαρτωλό". Η "θεία" εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στους πιστούς να παρακολουθούν έναν κατάλογο αμαρτιών, ώστε να ξέρουν πότε βγήκαν από το "δρόμο του θεού", και να τρέξουν γρήγορα στην πλησιέστερη εκκλησία για να εξομολογηθούν.

Το λανσάρισμα της "θείας εφαρμογής", έγινε λίγες ημέρες αφ'ότου ο Πάπας Βενέδικτος είχε προτρέψει τους πιστούς να "αγκαλιάσουν" την ψηφιακή επικοινωνία και να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο ίντερνετ.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη εφαρμογή iPhone που βγαίνει στην αγορά, είναι όμως η πρώτη που έχει την έγκριση του Ποντίφηκα. Εδώ μία από τις πολλές που κυκλοφορούν (το ωραίο είναι ότι την παρουσιάζει καθολικός Μοναχός).

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η NASA χαρτογράφησε το Σύμπαν σε 360 μοίρες

Τech & Science / Η NASA δημιούργησε χάρτη ολόκληρου του ουρανού που θα μπορούσε να μας αποκαλύψει πώς ξεκίνησε το Σύμπαν

Το επίτευγμα θα μπορούσε να βοηθήσει τους αστροφυσικούς να διερευνήσουν πώς εξελίχθηκε ο Γαλαξίας και τι συνέβη στο πρώτο δευτερόλεπτο μετά τo big bang
THE LIFO TEAM