Οι τέσσερις κολοσσοί του Internet, Google, Facebook, Amazon και eBay αποφάσισαν να σχηματίσουν μια ομάδα με την ονομασία «Internet Association», ενώνοντας τις δυνάμεις τους για την «ενίσχυση και προστασία ενός ανοιχτού, ελεύθερου και καινοτόμου Internet».
Ο πρώην διευθυντής προσωπικού της Αμερικανικής Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου, Michael Beckerman, ορίστηκε ως επικεφαλής της ομάδας και όπως ο ίδιος δήλωσε «το ανοιχτό Διαδίκτυο οδηγεί στην καινοτομία, δημιουργεί θέσεις εργασίας και γι’ αυτό θα πρέπει να σταματήσουμε τις όποιες προσπάθειες φίμωσής του.»
Η νεοσύστατη ομάδα αναμένεται να εντείνει τη δράση της, τον προσεχή Σεπτέμβρη. Σημειώνεται ότι η Google και το Facebook επιδίδονται στο «φακέλωμα» των χρηστών τους, γεγονός οξύμωρο σε σχέση με το νέο στόχο που έχουν θέσει.
Τech & Science /
Google, Amazon, eBay και Facebook ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα «ελεύθερο Internet»
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Χειμερινές εκπτώσεις 2026: Πότε ξεκινούν
Συνελήφθη γνωστός τράπερ που επέβαινε σε κλεμμένο ΙΧ στη Γλυφάδα
ΟΠΕΚΕΠΕ: «Πάγωσαν» οι λογαριασμοί δεύτερου αγροτοσυνδικαλιστή για υπόθεση επιδοτήσεων
Οι καλύτερες ταινίες του 2025
Βαρδούσια: H οικογένειά του ενός ορειβάτη τον έψαχνε για να του πει ότι πέθανε ο παππούς του ενώ ήταν νεκρός
σχόλια