Οι τέσσερις κολοσσοί του Internet, Google, Facebook, Amazon και eBay αποφάσισαν να σχηματίσουν μια ομάδα με την ονομασία «Internet Association», ενώνοντας τις δυνάμεις τους για την «ενίσχυση και προστασία ενός ανοιχτού, ελεύθερου και καινοτόμου Internet».
Ο πρώην διευθυντής προσωπικού της Αμερικανικής Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου, Michael Beckerman, ορίστηκε ως επικεφαλής της ομάδας και όπως ο ίδιος δήλωσε «το ανοιχτό Διαδίκτυο οδηγεί στην καινοτομία, δημιουργεί θέσεις εργασίας και γι’ αυτό θα πρέπει να σταματήσουμε τις όποιες προσπάθειες φίμωσής του.»
Η νεοσύστατη ομάδα αναμένεται να εντείνει τη δράση της, τον προσεχή Σεπτέμβρη. Σημειώνεται ότι η Google και το Facebook επιδίδονται στο «φακέλωμα» των χρηστών τους, γεγονός οξύμωρο σε σχέση με το νέο στόχο που έχουν θέσει.
Τech & Science /
Google, Amazon, eBay και Facebook ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα «ελεύθερο Internet»
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Το Ozempic μόλις έγινε αρκετά φθηνό στην Ινδία και αυτό σημαίνει πολλά για τον πληθυσμό της
ΕΕ: Δωρεάν εισιτήρια για 40.000 άτομα - Ποιοι οι δικαιούχοι, μέχρι πότε οι αιτήσεις
ΕΦΕΤ: Ανακαλείται παρτίδα φέτας λόγω μόλυνσης με λιστέρια
Michael Patrick: Πέθανε ο ηθοποιός σε ηλικία 35 χρονών
Κλούνεϊ για Τραμπ: «Αν κάποιος λέει ότι θέλει να αφανίσει έναν πολιτισμό, αυτό είναι έγκλημα πολέμου»
σχόλια