Οι τέσσερις κολοσσοί του Internet, Google, Facebook, Amazon και eBay αποφάσισαν να σχηματίσουν μια ομάδα με την ονομασία «Internet Association», ενώνοντας τις δυνάμεις τους για την «ενίσχυση και προστασία ενός ανοιχτού, ελεύθερου και καινοτόμου Internet».
Ο πρώην διευθυντής προσωπικού της Αμερικανικής Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου, Michael Beckerman, ορίστηκε ως επικεφαλής της ομάδας και όπως ο ίδιος δήλωσε «το ανοιχτό Διαδίκτυο οδηγεί στην καινοτομία, δημιουργεί θέσεις εργασίας και γι’ αυτό θα πρέπει να σταματήσουμε τις όποιες προσπάθειες φίμωσής του.»
Η νεοσύστατη ομάδα αναμένεται να εντείνει τη δράση της, τον προσεχή Σεπτέμβρη. Σημειώνεται ότι η Google και το Facebook επιδίδονται στο «φακέλωμα» των χρηστών τους, γεγονός οξύμωρο σε σχέση με το νέο στόχο που έχουν θέσει.
Τech & Science /
Google, Amazon, eBay και Facebook ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα «ελεύθερο Internet»
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πώς κάνω την αίτηση, πόσες οι διανυκτερεύσεις
«Μετά το χειρουργείο, δεν μπόρεσα ποτέ να ξαναγγίξω το στήθος μου»
«Ο Διάβολος Φοράει Prada 2»: Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία - Οι εμφανίσεις των πρωταγωνιστών
«Michael»: Είδαμε την ταινία για τη ζωή του Michael Jackson
Οι κυβερνήσεις και τα media. Μια θλιβερή κρυπτογαμία.
σχόλια