Eπιτέλους, το WhatsApp δοκιμάζει ένα χαρακτηριστικό που όλοι θέλουμε και περιμένουμε για να μας σώσει

Eπιτέλους, το WhatsApp δοκιμάζει ένα χαρακτηριστικό που όλοι θέλουμε και περιμένουμε για να μας σώσει Facebook Twitter
0

Σύντομα θα μπορείτε να πάρετε πίσω τα μηνύματα που στείλατε ενώ είχατε μεθύσει, οργιστεί αδικαιολόγητα ή απλά μετανιώσατε που γράψατε!

Η υπηρεσία μηνυμάτων του Facebook φέρεται σύμφωνα με έγκυρες αναφορές να κάνει δοκιμές μιας νέας δυνατότητας που θα επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργαστούν ή να ανακαλέσουν τα μηνύματα που έχουν ήδη αποσταλεί. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαγράψετε ή να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα, ακόμη και αφότου έχει φτάσει στον προορισμό του.

Το χαρακτηριστικό θα λειτουργεί μόνο αν ο παραλήπτης δεν σας έχει προλάβει και δεν έχει ακόμη διαβάσει το μήνυμα. Για το WhatsApp, αυτό καθορίζεται από ένα μπλε σημάδι ελέγχου. Αν το μήνυμα έχει απλώς παραληφθεί από ένα τηλέφωνο, αλλά δεν έχει διαβαστεί, θα υπάρχει ένα γκρι σημάδι που σημαίνει πως προλαβαίνετε να το αλλάξετε ή και να το διαγράψετε.

Το χαρακτηριστικό επισημάνθηκε για πρώτη φορά από το Twitter λογαριασμό @WABetaInfo, ο οποίος παρακολουθεί τα χαρακτηριστικά που δοκιμάζει το WhatsApp.

Η λειτουργία αυτή τη στιγμή δοκιμάζεται στις εκδόσεις beta του WhatsApp για Android και iOS. 

Οι επιλογές που θα εμφανιστούν θα ονομάζονται "revoke" και"edit". Αλλά προσοχή!- Αν σβήσετε ή αλλάξετε το μήνυμά σας, ο παραλήπτης θα ενημερώνεται πως το κάνατε, χωρίς φυσικά να αποκαλύπτεται το περιεχόμενο.

Με πληροφορίες από Mashable

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Tech & Science / 20 χρόνια μετά την «Αιώνια λιακάδα ενός καθαρού μυαλού», υπάρχει πλέον η τεχνολογία διαγραφής αναμνήσεων;

Σίγουρα είμαστε πολύ πιο κοντά στο να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την επιστήμη για να αλλάξουμε τις αναμνήσεις μας, από ό,τι ήμασταν πριν από μια εικοσαετία.
NEWSROOM