Έγκυος η Τίνα Κιουνάκι, η 21χρονη σύζυγος του Βενσάν Κασέλ

Έγκυος η Τίνα Κιουνάκι, η 21χρονη σύζυγος του Βενσάν Κασέλ Facebook Twitter
0

Το πρώτο τους παιδί φαίνεται πως περιμένουν ο ηθοποιός Βενσάν Κασέλ και η Τίνα Κιουνάκι, λίγους μόλις μήνες μετά το γάμο τους.

Ο 52χρονος ηθοποιός Βενσάν Κασέλ, τέσσερις μόλις μήνες μετά το γάμο του με το 21χρονο μοντέλο, θα γίνει πατέρας, αν επαληθευτούν τα δημοσιεύματα που πληθαίνουν και ενώ ήδη κυκλοφορούν φωτογραφίες.

Πρώτο μετέδωσε την είδηση το Just Jared και ακολούθησε η Daily Mail η οποία μάλιστα δημοσιεύει και τις φωτογραφίες για τις οποίες γράφει πως διακρίνεται η φουσκωμένη της κοιλιά. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την Κιουνάκι στη Γαλλία τη Δευτέρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Έγκυος η Τίνα Κιουνάκι, η 21χρονη σύζυγος του Βενσάν Κασέλ Facebook Twitter

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη νοτιοδυτική Γαλλία στις 24 Αυγούστου μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Η Τίνα Κιουνάκι, γεννημένη στη Γαλλία από πατέρα Μαροκινό με ρίζες από το Τόγκο και από Σισιλιάνα μητέρα, μεγάλωσε στη νοτιοδυτική Γαλλία και στη συνέχεια έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας ως μοντέλο στην Ισπανία.

Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος του Βενσάν Κασέλ καθώς υπήρξε επί σειρά ετών παντρεμένος με την Μόνικα Μπελούτσι, με την οποία έχει αποκτήσει δύο κόρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Don’t forget to smile... #aboutlastsummer #colgatefluor ? @jr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vincent Cassel (@vincentcassel) στις

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο σταρ του σινεμά αναφέρθηκε στη γνωριμία του με το μοντέλο και δεν δίστασε να μιλήσει και για τη διαφορά ηλικίας τους, που αποτέλεσε μεγάλο θέμα συζήτησης όταν έγινε γνωστός ο γάμος τους.

Σύμφωνα με το Paris Match, o Kασέλ δήλωσε πως όταν την συνάντησε πρώτη φορά δεν γνώριζε και δεν είχε καταλάβει ότι ήταν εκείνη ήταν λίγο μεγαλύτερη από 18 ετών.«Δεν γνώριζα πόσο ήταν. Αλλά, δεν επιλέγεις το ποιον ερωτεύεσαι», είπε ο ηθοποιός και αποκάλυψε πως όταν η Τίνα του είπε την ηλικία της, εκείνος ζήτησε αμέσως να γνωρίσει τον πατέρα της.

Το ζευγάρι δεν έχει ακόμη κάνει κάποια δήλωση επισήμως για την εγκυμοσύνη.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα 95 της, η Λουίζ Μπουρζουά χαρτογράφησε το σώμα της μέχρι τη «μυρωδιά του κυνηγημένου ζώου»

Πολιτισμός / Η Λουίζ Μπουρζουά χαρτογράφησε το σώμα της μέχρι τη «μυρωδιά του κυνηγημένου ζώου»

Η BnF και το Κέντρο Πομπιντού ενώνουν για πρώτη φορά τις συλλογές τους σε μια έκθεση που διατρέχει σχεδόν επτά δεκαετίες σχεδίων και χαρακτικών της Μπουρζουά, με κέντρο το «Extreme Tension» του 2007.
THE LIFO TEAM
Η Εύα Γκονζαλές δεν ήταν απλώς η μαθήτρια του Μανέ

Πολιτισμός / Εύα Γκονζάλες: Η ζωγράφος που έμεινε στη σκιά του Μανέ επιστρέφει στο Παρίσι

Το Petit Palais αφιερώνει στην Εύα Γκονζάλες την πρώτη μεγάλη αναδρομική τέτοιας κλίμακας από το 1885, με περίπου 100 έργα που επαναφέρουν στο προσκήνιο μια ζωγράφο η οποία έμεινε έξω τόσο από τον μύθο του Μανέ όσο και από τον επίσημο κανόνα του ιμπρεσιονισμού
THE LIFO TEAM
Ο Ντέιβιντ Χόκνεϊ και ο Wu Guanzhong «συναντιούνται» για πρώτη φορά στο Χονγκ Κονγκ

Πολιτισμός / Ο Ντέιβιντ Χόκνεϊ ανακάλυψε στην κινεζική ζωγραφική ότι μια εικόνα μπορεί να περιέχει χρόνο

Μια νέα έκθεση στο Χονγκ Κονγκ φέρνει το έργο του δίπλα στον Wu Guanzhong και αποκαλύπτει δύο αντίστροφες διαδρομές ανάμεσα στην κινεζική ζωγραφική και τον ευρωπαϊκό μοντερνισμό.
THE LIFO TEAM
Μετά το «NAZA», Ισραηλινοί κινηματογραφιστές μιλούν για αυτολογοκρισία, απειλές και έναν χώρο που στενεύει

Πολιτισμός / Μετά το «NAZA», Ισραηλινοί κινηματογραφιστές μιλούν για αυτολογοκρισία, απειλές και έναν χώρο που στενεύει

Η επίθεση κατά των δημιουργών του βραβευμένου στη Βενετία «NAZA» άνοιξε μια μεγαλύτερη συζήτηση στο ισραηλινό σινεμά: σκηνοθέτες και δημοσιογράφοι περιγράφουν ένα περιβάλλον όπου η πολιτική κριτική μπορεί να τους κοστίσει ακόμη και τη προσωπική τους ασφάλεια.
THE LIFO TEAM
Τρεις γκέι άνδρες, ο Λόρκα και σχεδόν ένας αιώνας ισπανικής ιστορίας: Το «La Bola Negra» κέρδισε το Τορόντο

Πολιτισμός / Τρεις γκέι άνδρες, ο Λόρκα και σχεδόν ένας αιώνας ισπανικής ιστορίας: Το «La Bola Negra» κέρδισε το Τορόντο

Το queer έπος των Los Javis πήρε το μεγάλο βραβείο κοινού του TIFF, λίγους μήνες μετά τη βράβευσή του στις Κάννες και ενώ έχει ήδη επιλεγεί για να εκπροσωπήσει την Ισπανία στα Όσκαρ.
THE LIFO TEAM
Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: «Προσεύχομαι να είναι η τελευταία φορά» – Η ανάρτηση για την απεξάρτηση πριν από τον θάνατό του

Διεθνή / Πρίσλεϊ Γκέρμπερ: «Προσεύχομαι να είναι η τελευταία φορά» – Η ανάρτηση για την απεξάρτηση πριν από τον θάνατό του

Λίγους μήνες πριν πεθάνει στα 27 του, ο γιος της Σίντι Κρόφορντ είχε δημοσιοποιήσει τη θεραπεία του με ιμπογκαΐνη για τον εθισμό του και είχε γράψει για τον φόβο, την ανάγκη να αφήσει τον έλεγχο και την προσπάθεια να «βρει ξανά τον δρόμο προς τον εαυτό του».
THE LIFO TEAM
Το χωριό όπου ο Σέρτζιο Λεόνε γύρισε το «Κάποτε στη Δύση» πωλείται για 1,6 εκατ. ευρώ

Πολιτισμός / Το χωριό όπου ο Σέρτζιο Λεόνε γύρισε το «Κάποτε στη Δύση» πωλείται για 1,6 εκατ. ευρώ

Είναι το κινηματογραφικό χωριό που γεννήθηκε από τα σκηνικά του «Κάποτε στη Δύση» και όπου ο Πέδρο Αλμοδόβαρ επέστρεψε δεκαετίες αργότερα για τους «Παράξενους Δρόμους της Ζωής».
THE LIFO TEAM