Κεραμέως: Ξεκίνησαν οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας - «Σε προτεραιότητα οι ακριτικές περιοχές»

Κεραμέως: Ξεκίνησαν οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας - «Σε προτεραιότητα οι ακριτικές περιοχές» Facebook Twitter
1

Ξεκίνησε η παράδοση tablet στα σχολεία όλης της χώρας, όπως γνωστοποίησε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο της εξ αποστάσεων εκπαίδευσης λόγω πανδημίας κορωνοϊού.

Όπως τόνισε μέσω Facebook η υπουργός, προτεραιότητα θα δοθεί στις ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.

«Έχουν ξεκινήσει οι παραδόσεις tablet σε σχολεία της χώρας με προτεραιότητα ακριτικές και απομακρυσμένες περιοχές. Ενδεικτική φωτογραφία από τις συσκευές που παραδόθηκαν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Χίου. Ευχαριστούμε τους δωρητές-αρωγούς της προσπάθειας για την τεχνολογική ενίσχυση των σχολικών μονάδων και τη διευκόλυνση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης αλλά και πιο μακροπρόθεσμα της ενίσχυσης ψηφιακών δεξιοτήτων των μαθητών. Αυτή η δοκιμασία θα μας βγάλει ισχυρότερους!» σημειώνει στην ανάρτησή της χαρακτηριστικά η υπουργός. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΟΦΟΣ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ ΛΟΦΟΣ ΦΙΝΟΠΑΠΟΥ ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Ελλάδα / Κλείνουν οι λόφοι Λυκαβηττού και Φινόπουλου – Σε επιφυλακή ο Δήμος Αθηναίων

Το Κέντρο Επιχειρήσεων της Δημοτικής Αστυνομίας θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση για την ενημέρωση και τη συνδρομή της Πυροσβεστικής, καθώς και άλλων υπηρεσιών και δήμων, εφόσον χρειαστεί
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια