ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Τσίπρας: «Η ζωή θα νικήσει, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες»

Τσίπρας: «Η ζωή θα νικήσει, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες» Facebook Twitter
1

«Φέτος η Ανάσταση γίνεται σε πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες» αναφέρει στο μήνυμά του μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, στέλνει το δικό του μήνυμα για μία αλλιώτικη φετινή Ανάσταση.


«Φέτος η Ανάσταση γίνεται σε πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες. Γίνεται όμως. Και αυτό είναι το πιο επίκαιρο Αναστάσιμο μήνυμα: Ότι η ζωή θα νικήσει, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες.

Τούτη την ώρα, η σκέψη μας είναι στον άνθρωπο. Πρώτα απ' όλα στους ανθρώπους που χάσαμε. Η σκέψη μας είναι στους ασθενείς που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά, προσμένοντας να έρθει η προσωπική τους Ανάσταση. Είναι στους γιατρούς και στους νοσηλευτές, που τους στηρίζουν.

Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που δε μένουν σπίτι όπως εμείς, γιατί από τη δική τους αφοσίωση εξαρτάται η κάθε δική μας μέρα.

Η σκέψη μας είναι, επίσης, στους φίλους που δε βλέπουμε. Στους συγγενείς που μας λείπουν. Στον παππού, στη γιαγιά, στα παιδιά που φέτος θα στερηθούν τις αγκαλιές τους.

Το Πασχαλινό μας τραπέζι φέτος, θα είναι αλλόκοτο. Θα έχει πολλές θέσεις κενές. Όμως κάθε μία από αυτές θα γράφει το όνομα του αγαπημένου μας προσώπου.

Και δε θα αργήσει η στιγμή που θα βρεθούμε ξανά, όλοι μαζί. Το κάθε σπίτι θα γεμίσει πάλι φωνές. Και ο κοινός μας αγώνας για ζωή, θα γεμίσει από την ελπίδα. Ότι η πατρίδα μας θα ξαναβρεθεί στο δρόμο της Ανάστασης.

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους!»

Πολιτική
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Μέτρο σύγκρισης οι προηγούμενες Ευρωεκλογές - Μας ζήτησαν αλλά δεν θα στείλουμε Patriot ή S-300 στην Ουκρανία

Η ακροδεξιά πολυκατοικία μοιάζει με αυθαίρετο χτισμένο με ψέματα και βία - Τι είπε για τη γυνακοκτονία της Κυρακής Γρίβα, την τραγωδία των Τεμπών, την οπαδική βία, την ακρίβεια και την Τουρκία
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια