Τσίπρας: «Η ζωή θα νικήσει, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες»

Τσίπρας: «Η ζωή θα νικήσει, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες» Facebook Twitter
1

«Φέτος η Ανάσταση γίνεται σε πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες» αναφέρει στο μήνυμά του μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, στέλνει το δικό του μήνυμα για μία αλλιώτικη φετινή Ανάσταση.


«Φέτος η Ανάσταση γίνεται σε πρωτόγνωρες για όλους μας συνθήκες. Γίνεται όμως. Και αυτό είναι το πιο επίκαιρο Αναστάσιμο μήνυμα: Ότι η ζωή θα νικήσει, όσο δύσκολες κι αν είναι οι συνθήκες.

Τούτη την ώρα, η σκέψη μας είναι στον άνθρωπο. Πρώτα απ' όλα στους ανθρώπους που χάσαμε. Η σκέψη μας είναι στους ασθενείς που ανεβαίνουν το δικό τους Γολγοθά, προσμένοντας να έρθει η προσωπική τους Ανάσταση. Είναι στους γιατρούς και στους νοσηλευτές, που τους στηρίζουν.

Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που δε μένουν σπίτι όπως εμείς, γιατί από τη δική τους αφοσίωση εξαρτάται η κάθε δική μας μέρα.

Η σκέψη μας είναι, επίσης, στους φίλους που δε βλέπουμε. Στους συγγενείς που μας λείπουν. Στον παππού, στη γιαγιά, στα παιδιά που φέτος θα στερηθούν τις αγκαλιές τους.

Το Πασχαλινό μας τραπέζι φέτος, θα είναι αλλόκοτο. Θα έχει πολλές θέσεις κενές. Όμως κάθε μία από αυτές θα γράφει το όνομα του αγαπημένου μας προσώπου.

Και δε θα αργήσει η στιγμή που θα βρεθούμε ξανά, όλοι μαζί. Το κάθε σπίτι θα γεμίσει πάλι φωνές. Και ο κοινός μας αγώνας για ζωή, θα γεμίσει από την ελπίδα. Ότι η πατρίδα μας θα ξαναβρεθεί στο δρόμο της Ανάστασης.

Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους!»

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM
Σφοδρή επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Πολιτική / Επίθεση Κεφαλογιάννη σε Πελετίδη για τις φωτιές: «Εγκληματικό να αμφισβητείς το 112»

Επικεντρώθηκε ιδιαίτερα στη δήλωση του κ. Πελετίδη ότι κάποιοι πολίτες έσωσαν τα σπίτια τους επειδή δεν ακολούθησαν τις οδηγίες του 112, χαρακτηρίζοντάς την «εγκληματική και επικίνδυνη»
LIFO NEWSROOM
Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Βασιλική Σιούτη / Πόσο έχουν αλλάξει οι ιστορικές σχέσεις της Ρωσίας με την Ελλάδα και την Τουρκία

Ο Θάνος Βερέμης, ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για τις ελληνορωσικές σχέσεις από την Ελληνική Επανάσταση μέχρι σήμερα αλλά και για τις σχέσεις της Ρωσίας με την Τουρκία και τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης τον 19ο και τον 20ό αιώνα. Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα;
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια