ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.4.2020 | 22:30

.

Η ζωή μου είναι απρόοπτη. Από πολύ μικρή είχα αυτήν την αίσθηση. Δε μπορώ να με φανταστώ σε 1 μήνα κι ούτε κατά διάνοια τα επόμενα 5 χρόνια. Δεν έχω καμία πρόβλεψη για το αν θα γίνω μάνα, αν θα βγάζω τα προς το ζην, αν θα γίνω "κυρία". Δεν ξέρω καν αν θα τελειώσω τη σχολή μου, τόσα μπορούν να γίνουν στο ενδιάμεσο. Η ζωή μου έχει κατευθυνθεί αρκετές φορές απρόσμενα. Εκεί που έκανα κάτι που θα με οδηγούσε κάπου συγκεκριμένα, ξαφνικά άλλαζαν όλα. Δεν έχω καμία αντίληψη του μελλοντικού εαυτού μου.Νιώθω πως είμαι ένα δεν ξέρω. Τα πάντα και το τίποτα μπορούν να συμβούν.Μερικές φορές μόνο φοβάμαι ότι θα πεθάνω νωρίς.
14
 
 
 
 
σχόλια
έχεις δίκαιο τα πάντα και τίποτα μπορούν να συμβούν κάνεις δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον η ζωή δεν έχει δεδομένα απλά βάζεις στόχους και προσπαθείς να του υλοποιήσεις
Με συγχωρείς νόμιζα ήταν εξομολόγηση της καραμέλας. Δεν χρειάζεται να επεκταθείς. Θα θελα να κάνω ένα σχόλιο πάνω σε αυτά που γράφεις. Ένιωθα παρόμοια όπως εσύ από τη στιγμή που τελείωσε η σιγουριά του Λυκείου. Και έχω αλλάξει πολλές ζωές από τότε, η καθεμία εντελώς διαφορετική από την άλλη με ότι αυτό συνεπάγεται. Ένιωσα μια αίσθηση ελέγχου όταν άρχισα να αποδέχομαι ότι έτσι είναι η ζωή. Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, αρχές 2020 κάνεις δεν περίμενε τι θα ζούμε τώρα. Μπορούμε όμως ότι έρχεται να το αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια και όσο καλύτερα μπορούμε. Αυτό είναι στο χέρι μας. Λυπάμαι αν σε κούρασα.
Σ'ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Νιώθω έτσι από πάρα πολύ μικρή ηλικία, από το δημοτικό μη σου πω. Όταν ήμουν στο λύκειο, δεν πίστευα πως θα σπούδαζα ποτέ μου, but here I am. Και πάλι, ανάμεσα σε αυτά τα χρόνια που τελείωσα το σχολείο έχω βρεθεί σε πάμπολλα μέρη και καταστάσεις, με κάθε λογής άτομα. Από τη μια με εντυπωσιάζει αυτό και από την άλλη με τρομάζει. Προφανώς και δε γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει και έχεις δίκιο σε αυτό που λες, αλλά είναι κάποιες φορές που αντί να ξημερώσει παραμένει νύχτα. Κι άλλες που η μέρα παραμένει για κάμποσο καιρό. Δε με κούρασες και σε ευχαριστώ και πάλι!:)
Συγχαρητήρια που σπουδάζεις. Φαίνεται από τον τρόπο που γράφεις ότι πάλεψες για αυτό. Πίστεψε με καταλαβαίνω τι λες. Το να γνωρίζεις κάθε λογής άνθρωπο, από τη μια πλευρά ανοίγει τους ορίζοντες σου και από την άλλη σε αλλοιώνει. Και στο τέλος νιώθεις χαμένος.Βγήκα πολύ πρόσφατα από μια νύχτα 2 χρόνων, η πιο σκοτεινή από ποτέ. Και έκατσε αυτό. Κάτι άκυρο. Είχα την εντύπωση ότι δεν με πολυσυμπαθεις. Δεν ξέρω γιατί.
Σχετικά με τις σπουδές, ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν ήθελα να σπουδάσω κάτι. Τουλάχιστον όχι στα 18 κι έκανα αρκετές προσπάθειες να το αποφύγω. Τέλος πάντων. Όσο μεγαλώνω γίνομαι πιο συνειδητοποιημένη σχετικά με αυτό. Θα σταθώ στα άλλα δυο "σε αλλοιώνει" , "χαμένος". Συχνά σκέφτομαι πως δεν είμαι έτσι όπως θα "έπρεπε" να είμαι και με πιάνει μια δυστυχία. Κοίτα όταν τελειώσει η όλη κατάσταση να του δώσεις να καταλάβει με τους τρόπους που θέλεις και νιώθεις αληθινούς προς σε σένα.Τι σου έδωσε αυτήν την εντύπωση; Μαζί με την καραμέλα και μερικά ακόμη άτομα, απολαμβάνω ιδιαίτερα τα σχόλιά σας.
Στα 18 ελάχιστοι ξέρανε τι θέλανε να σπουδάσουν. Ούτε εγώ ήξερα και δεν ήθελα κιόλας. Απλά να περάσουν κάπου. Σημασία έχει ότι βρήκες και σπουδάζεις,λογικά,κάτι που σε γεμίζει όχι απλά για να πάρεις ένα χαρτί. Και μην ντρέπεσαι καθόλου γιατί δεν υπάρχει λόγος. Έπρεπε η' όχι είμαστε όπως είμαστε. Και αν μας αρέσει τόσο αυτό το "επρεπε" ας προσπαθήσουμε να το υλοποιήσουμε. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πρέπει, οπότε είναι μεγάλη συζήτηση και καθώς δεν μπορώ να ξέρω σε τι αναφέρεσαι, δεν θέλω να σε φέρω σε δύσκολη θεση.Χαχα, σε ευχαριστώ,μακαρι. Το σιγουρο ειναι οτι θα κανω οτι περναει απο τκ χερι μου. Ανταποδίδω την ευχή. Δεν ξέρω απλά το ένιωθα χωρίς να μπορώ να το εξηγήσω και δεν το ένιωσα με κάποιο άλλο σχολιαστή. Μην δίνεις σημασία, λάθος δικό μου. :)
Τα πράγματα ήρθαν όπως ήρθαν και θα γίνουν όπως είναι να γίνουν. Μερικές φορές δε γίνεται αλλιώς. Ήταν γενικό το "έπρεπε", καθώς αλλάζει από την κάθε σκοπιά που το κοιτάζει κανείς. Συγγνώμη πάντως αν πέταξα καμία βλακεία και νόμισες ο,τι νόμισες. Ευχαριστώ για τη συζήτηση και καλό βράδυ. :)

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ