ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.2.2020 | 16:23

.......

Είμαι κοπέλα και έχω σχέση με κοπέλα.Το θέμα είναι πως εκείνη θέλει να εκδηλώσουμε τη σχέση μας,τουλάχιστον στο φιλικό μας κύκλο,ενώ εγώ όχι.Έχω πλήρως αποδεχθεί αυτό που μου συμβαίνει και νιώθω πολύ καλά,αλλά δεν θέλω,πρός το παρόν τουλάχιστον,να το δείξω σε άλλους.Σίγουρα φοβάμαι την όποια αντίδραση,αλλά ειλικρινά πάνω απ'όλα,πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος από τη στιγμή που μεταξύ μας είμαστε καλά.Το Σάββατο κάνει πάρτυ μιά συμφοιτήτρια μου και θα πάμε μαζί,παρουσιάζοντάς την ως απλή φίλη μου.Παραπονιέται και θυμώνει κι έχει δίκιο,αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.Δεν είμαι έτοιμη,δεν θέλω τώρα...Πιστεύετε πως είμαι παράλογη; Ευχαριστώ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μα και εγώ δεν έχω προσδιορίσει το φύλλο και τις προτιμήσεις μου αλλά το φωνάζω μια χαρά. Βασικά προτείμω άντρες αλλά αν μου καθόταν καμία σουηδέζα σαν και αυτα τα πυροβόλα στη Ρόδο το 1999 τότε αλλάζει το πράγμα..
αν η σχεση ειναι καλη παρτε το χρονο σας μεχρι να το αποκαλυψετε... ειναι γεγονος οτι ακομα εν ετη 2020 ο κοσμος κομπλαρει καποιες φορες με τα ομοφυλλοφιλα ζευγαρια (κακως φυσικα) και αυτες οι περιεργες αντιδρασεις μπορει να επηρρεασουν τη σχεση σας... το ξερω οτι ειναι παραλογο ολο αυτο αλλα αν δε νοιωθεις καλα ακομα με το να το αποκαλυψεις πρεπει να το σεβαστει η κοπέλα σου... καλα να περνατε και πολύ ανησυχω που αυξανεστε οι λεσβιες γιατι αυξανεται ο αναταγωνισμος και εμεις οι στρεϊτ μενουνε ολο και πιο πολυ με το πουλι στο χερι... (δατσ α τζοουκ... ντο νοτ σταρτ σαουτινγ δατ αϊ μ ε χομοφομπικ πιγκ πλιζ...θενξ)