ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2020 | 19:27

...

Δεν ξέρω τι μου φταίει. Δεν ξέρω τι θέλω. Γενικα δεν ξέρω τι μου γίνεται. Η διάθεση μου έχει τόσες διακυμάνσεις μέσα στην μέρα.Νιώθω έντονα αρνητικά συναισθήματα που απλά προσπαθώ να ελέγξω και να αγνοήσω. Προσπαθώ να με πείσω ότι δεν συμβαίνει τίποτα.Το γεγονός ότι δεν εκφράζω όμως ότι νιώθω και δεν συζηταω με κανέναν με κάνει να νιώθω ότι πνίγομαι. Νιώθω ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω. Κυριολεκτικά ομως. Ξυπνάω συνέχεια κατά την διάρκεια της νύχτας και ανοίγω το παράθυρο πάνω από το κεφάλι μου. Νιώθω την ανάγκη να κλάψω σε άκυρες στιγμές και χωρίς συγκεκριμένο λόγο.
8
 
 
 
 
σχόλια
(εαν βεβαια δεν εχει διαμεσολαβησει κατι πολυ σοβαρο και τραγικο στην ζωη σου οπου σου προκαλει τετοια συναισθηματικη κατασταση, στην οποια περιπτωση καλο θα ηταν να συμβουλευτεις καποιον πιο ειδικο απο εμας) Εγω εχω να σου πω οτι καλο θα ηταν να αποδεχτεις οτι περνας μια δυσκολη φαση και να το αγκαλιασεις αυτο, μην σε πιανει η τρελα μεσα σου και ψαχνεις μανιωδως λυσεις. Δεν υπαρχουν παντα απαντησεις, ερχονται οι απαντησεις με το περασμα του χρονου. Πανικος δεν χρειαζεται. Δεν ξερω μπορει να ακουστει ανοητο, αλλα εγω θα σου προτεινα να ξεκινησεις ενα χομπυ, καπου να αφοσιωνεσαι και να ξεσπας.
Πρέπει κάποιος να σε βοηθήσειΕπειγόντωςΕκτός αν είναι επιλογή σου αυτό.Πραγματικά δεν ξέρω τι μεσολάβησε στη ζωή σου και είσαι σε αυτή την κατασταση.
Αν δεν εχει διαμεσολαβησει κατι τραγικο στην ζωη του εξομολογητη, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να σπερνουμε τον πανικο. Τετοιες περιεργες φασεις ολοι λιγο πολυ τις περναμε. Ο αρνητισμος, η τρελα των σκεψεων, το οτι δεν ξερουμε τι μας φταιει και δεν εχουμε που να μιλησουμε, ειναι πραγματα βιωσιμα και δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα κι εγω τα εγω βιωσει ειδικα σε φασεις που δεν ειχα κοντικα ατομα να μοιραστω προβληματισμους. Δεν προκειται για κατι τοσο ακραιο, μην πανικοβαλομαστε.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ