ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2019 | 14:11

.

Τον ξέρω περίπου 3 μήνες. Είχαμε βρεθεί κάποιες φορές.Προχθες πήγαμε σπίτι του και πήγε να παιχτεί κάτι μεταξύ μας. Στην αρχή ήταν ολα καλά αλλά κάποια στιγμή ξεκίνησε να κάνει κάτι που με ενοχλούσε. Του είπα ότι αυτό που κάνει όχι μόνο δεν μου αρέσει αλλά με πονάει κιόλας. Σταμάτησε για λίγο αλλά μετά ξεκίνησε ξανά το ίδιο. Όταν εξέφρασα ξανά την δυσαρέσκεια μου μου είπε να σκάσω. Εγώ έμεινα. Λέω άκουσα καλά τωρα; Κακως δεν αντέδρασα εκείνη την στιγμή. Λίγο αργότερα όμως το επανέλαβε. Ένιωσα τόσο άσχημα αλλά και πάλι δεν αντέδρασα όπως θα έπρεπε.Απλα σηκώθηκα και έφυγα. Σκέφτομαι τον τρόπο που μου μίλησε και νευριαζω.
11
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι το σκάσε το πρόβλημα. Μπορείς να πεις σκάσε και ο άλλος να καυλωσει, μπορείς να πεις σκάσε και ο άλλος να ξενερώσει μια ζωή. Έχει να κάνει με τον τύπο της σχέσης, τα άτομα, τον τρόπο, χρόνο, τόπο εκφοράς της λέξης. Το θέμα είναι ότι η εξομολογουμενη περιέγραψε συντόμως κάτι που ούτε εμένα μου αρεσε. Όταν πονάς και το λες και η απάντηση είναι σκάσε υπάρχει πρόβλημα. Βεβαιώσου άλλη φορά όσο μπορείς ότι αυτός που έχεις απέναντι σου δεν είναι μεθυσμένος, μαστουρωμενος ή απλώς εντελώς μαλακας. Αχ συγγνώμη ήδη το έκανες και έφυγες. Και μπράβο σου.
Κοπέλα μου έκανες άγια που έφυγες, δεν χρειαζόταν να κάνεις κάτι άλλο. Αν σου ξανασυμβεί (που δεν το εύχομαι) με την πρώτη που θα πεις "δεν θέλω/δεν μου αρέσει" και δεν το σεβαστεί, έχεις φύγει. Δεν χρειαζόταν να σου πει "σκάσε", έφταναν τα υπόλοιπα.
Κακώς έφυγες. Όταν βρίσκουμε τον ξεχωριστό δεν φεύγουμε. Καθόμαστε και τα δεχόμαστε όλα. Η άλλη λύση είναι να βρεις κάποιον που σου συμπεριφέρεται όπως θέλεις αλλά να μην σου κάνει το κλικ. Μπλιαχ
Όταν βρίσκουμε τον ξεχωριστό που επιχειρεί να μας βιάσει δεν φεύγουμε. Καθόμαστε και τα δεχόμαστε όλα. Μας κάνει το κλικ αφού κατά την στιγμή ειδικά της απόπειρας.Αν κάνεις κακό χιούμορ ξεκαθάρισέ το.
Δεν κάνει χιούμορ.Ειρωνεύεται.Και λογικό γιατί υπάρχει μια λογική σε πολλές εδώ μέσα που γράφουν εξομολογήσεις ότι είναι σε σχέση με κάποιον μαλακά αλλά αυτές τον αγαπάνε και τι να κάνουν και άλλες που ο τύπος που τους συμπεριφέρεται καλά τρώει κέρατο ή θα φάει γιατί κάτι δεν τους κάθεται καλά.
Αν το βρίσκεις και λογικό. Επειδή υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις, θα αρρωστήσουμε την κοπέλα που έγραψε Εξομολόγηση. Πως το λένε αυτό; Ισοπέδωμα; Εμμονή; Ασέβεια;Κανένας τύπος δε τρώει κέρατο ΕΠΕΙΔΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΛΑ. Μην πιάσουμε τις αναλύσεις για τα καλά παιδιά χαμηλών τόνων και το τι τους φταίει. Και όσο για τους μ@λάκες που λες ότι βρίσκουν γυναίκες που τους αγαπάνε, έχω να πω δυο πράγματα: πρώτον υπάρχουν και γυναίκες με διάφορα προβλήματα, και δεύτερον οι άντρες (γενικότερα) δεν είναι τελείως "αθώοι" σε αυτήν την ιστορία.
Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που κερατώνουν ανεξάρτητα με ποιόν είναι. Λες να υπάρχει κάποια γυναίκα στον πλανήτη Γη, η οποία εκ πεποιθήσεως ΔΕΝ κερατώνει, αλλά θα το κάνει όταν βρει.. καλόν σύντροφο;;

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ