ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.12.2019 | 01:01

......

μιλούσαμε στο ινστα βγήκαμε για καφέ και την επόμενη μέρα ήθελε να έρθει σπίτι Μου (για κάτι παραπάνω...) του είπα να πάμε για ποτό γιατί δεν ήθελα να βιαστούμε.. Μου είπε θα μου στείλει μήνυμα και έκτοτε εξαφανίστηκε επειδή δεν του έκατσα.. τον πέτυχα 3 φορές έξω και έκανε πως δεν με γνωρίζει..
11
 
 
 
 
σχόλια
Μόνο σεξ σεξ και πάλι σεξ. Οκ ανθρώπινο είναι και φυσιολογικό, αλλά καμία διάθεση να γνωρίσει κανείς πια τη ψυχή του άλλου απλώς βουρ στο πατσά; Αχ βαχ και ο Μπαχ! Δεν τη παλεύω πάλι σήμερα.
Όπως εσύ σου αρέσει να διατηρείς το δικαίωμα να πεις όχι οποιαδήποτε στιγμή και να μην έχεις την παραμικρή περαιτέρω επαφή - ίσως με το κλασικό: "πέρασα υπέροχα θα ξαναβγούμε σίγουρα" έτσι το έχει κι αυτός.Απλά όταν κάνουμε κάτι απορριπτικό είναι γλυκό όταν μας το κάνουν μας χαλάει.
Και τις 3 φορές που τον πέτυχες και σε αγνόησε δεν μπορεί να έκανες λάθος ,ο τύπος είναι από αυτούς που α.δεν θα τους κάτσεις και θα φύγουν και β. Θα τους κάτσεις και Θα φύγουν .και να γινόταν δηλ κάτι πάλι στο δρομο θα έκανε ότι δεν σε γνώριζε .
Ε και;Αργά η γρήγορα εκεί θα καταλήγατε.Μου θέλετε και παραδοσιακό φλερτ και σεξ μετά από λίγο καιρό,τη στιγμή που γνωρίζετε άτομα μέσω ίνστα.Τι περιμένατε;