ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.9.2019 | 02:25

!!!!

Σου λεει οτι εισαι γαματη,του αρεσεις πολυ εμφανισιακα, αλλα 2-3 χαρακτηριστικα στη συμπεριφορα σου δεν τα αντεχει και θα σκοτωνεστε.Και κανει σοβαρη σχεση με μια κοπελα σχεδον ιδια στο χαρακτηρα,που εχει τα δικα σου αρνητικα,ΟΛΑ.Μαντεψτε ποιος ειναι για φαπες.
8
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον η άλλη απλά είναι πιο ωραία γκόμενα από σένα .Σιγά που δεν ήταν μαζί σου επειδή έχεις στον χαρακτήρα σου και ελαττώματα.Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τέλειοι άνθρωποι.Απλα δεν σε γουσταρε πολύ .Μην ασχολείσαι και εννοείται μη μπεις στο τρυπάκι σύγκρισης με την αλλη.Παντα θα υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι από μας.Απορω όμως,πως αφήνετε τον κάθε ηλίθιο να σχολιάζει την εμφάνιση ή τον χαρακτήρα σας .
H όλη θεώρηση ότι για την σύναψη δεσμού μεταξύ των ανθρώπων τικάρουμε συγκεκριμένα κουτάκια δυστυχώς είναι εφηβική και ανεδαφική, δεν έχει μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα. Αλλιώς όποιος μας έκανε on paper θα γινόταν κι ερωτικός μας σύντροφος, πράγμα που δεν ισχύει σε καμμία περίπτωση.
Αρχικά, ξέρεις προσωπικά την κοπέλα του; Αλλά και να την γνωρίζεις. Επειδή έχετε ενδεχομένως 2-3 παρόμοια χαρακτηριστικά, αυτό δεν σημαίνει πως οι προσωπικότητές σας, στην ολότητά τους, ταυτίζονται. Ο άνθρωπος δεν κρίνει επιλεκτικά χαρακτηριστικά προς χαρακτηριστικά, ώστε να δει τι του ταιριάζει. Κρίνει και επιλέγει βάσει συνόλου. Εγώ π.χ. μπορεί να μην αντέχω τους αντικοινωνικούς και τους εγωιστές. Πόσα εκατομμύρια άνθρωποι διαθέτουν τα 2 αυτά χαρακτηριστικά; Αν πω, ότι δεν θα ταιριάξω με κανέναν από αυτούς γενικότερα, θα φανεί τουλάχιστον γελοίο. Τόσο γελοίο και αυτό που μας περιέγραψες.
Ναι αλλά η εξομολόγηση λέει το εξής : ότι την χώρισε γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν του άρεσαν και πήρε άλλη με τα ιδια. Όντως υπάρχει μια αντίφαση σε αυτό. Εκτός αν η άλλη δεν έχει ίδια χαρακτηριστικά όπως νομίζει η εξ.
Ναι αλλά η εξομολόγηση λέει το εξής : ότι την χώρισε γιατί έχει κάποια χαρακτηριστικά που δεν του άρεσαν και πήρε άλλη με τα ιδια. Όντως υπάρχει μια αντίφαση σε αυτό. Εκτός αν η άλλη δεν έχει ίδια χαρακτηριστικά όπως νομίζει η εξ.