ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.9.2019 | 11:31

.................

Πολλές φορές ο άνθρωπος που αγαπάς δεν είναι και ο κατάλληλος για σένα..Έτσι και στην δική μου περίπτωση..Χάθηκε ο σεβασμός,χάθηκε η κατανόηση..Είπα τέλος..Με το να μιλάω μόνο εγώ για να βρεθεί μια λύση δίχως ανταπόκριση δεν πάει πουθενά το πράγμα..Δεν μπορεί να μου δώσει το πιο απλό τον σεβασμό..Κουράστηκα πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου Όχι μόνο εκείνον και στην τελική τι μου προσφέρει;Νευρα θυμό απογοήτευση..Γιατί να σκέφτομαι συνέχεια εγώ τον άλλον κ όχι ο άλλος κ εμένα;Να μου πεις μέχρι εκεί μπορεί κ το βλέπω ξεκάθαρα..Κάθε χωρισμός που έχεις επενδύσει συναισθήματα πονάει αλλά ακόμα πιο πολύ πονάει η αδιαφορία η κακία που πέρνεις..Δεν μπορώ ν το προχωρήσω σοβαρά δε γίνεται..Με πληγώνει κ με πληγώνει πολύ,δεν είναι έτσι η αγάπη μάτια μου..Έχω θυμό μέσα μου αλλά θα τα καταφέρω...Να είναι καλά αλήθεια αλλά εγώ δεν είμαι καλά μαζί του..Μια σχέση υποτίθεται αγάπης κατάντησε τόσο τοξική..Έχω αξιοπρέπεια κ αυτή η αξιοπρέπεια μου λέει πως είναι ώρα να αποχωρήσω ..
4
 
 
 
 
σχόλια
Η αγαπη ποναει. Πλεον ειναι ενα συναισθημα που δεν το ξεχωριζουμε και το μπερδευουμε με τον ερωτα,τη φροντιδα,τον θαυμασμο,τη στοργη. Μπραβο για τη δυναμη σου. Ο θυμος ειναι ενα σταδιο σημαντικο για να ξεπερασεις καποιον.
Η αγάπη δεν πονάει. Είναι το ομορφότερο συναίσθημα, απλά πρέπει να προσέχουμε σε ποιούς ανθρώπους την χαρίζουμε (για ό,τι σχέση κι αν μιλάμε).
Μια υγιής περηφάνεια και ο εγωισμός μας σώζει από πολλές κακοτοπιές. Χρησιμοποίησε τον θυμό που νοιώθεις προς όφελός σου. Πρέπει να ακούμε τα συναισθήματά μας, όταν δεν είμαστε πολύ μπερδεμένοι μας δείχνουν τον σωστό δρόμο. Δεν μένουμε σε σχέσεις που δεν μας κάνουν καλό, μπράβο που είσαι σε θέση να το αναγνωρίσεις και τώρα κάνε αυτό που πρέπει να κάνεις.