ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2019 | 01:26

.

Είναι κάτι άνθρωποι όσο χρονών και να πάνε επιμένουν ότι θέλουν παιδί. Αν τους πεις κάτι σου λένε και 30 να ήμουν θα μπορούσα να πάθω κάτι. Δεν καταλαβαίνουν από ασθένειες που φέρνει ο χρόνος, από γεράματα και από ιατρικές στατιστικές που λένε ότι είναι καλύτερα για το μωρό να είναι και οι δυο γονείς κάτω από 40. Όσο πιο νέος είσαι τόσο έχεις περισσότερες πιθανότητες να γεννήσεις γερό μωρό και να μείνεις και ο ίδιος γερός για να το μεγαλώσεις. 40 φεύγα χρονών ζευγάρια επιμένουν με το ζόρι να κάνουν παιδί σε μια ηλικία που άλλοι αποκτάνε εγγόνια. Αν τα καταφέρουν θα σέρνονται στα 65 θα πηγαίνουν στο σχολείο σε συνελεύσεις γονέων και οι άλλοι θα νομίζουν ότι είναι οι παππούδες. Ένα ζευγάρι στα εξήντα έχει παιδάκι 12 χρονών και αυτοί τρέχουν στους γιατρούς με αρθριτικά και άλλα προβλήματα υγείας. Δεν το έχω δει αυτό σε ζευγάρια που είναι 30, το έχουν κάψει και δεν καταλαβαίνουν απλά πράγματα αρκεί να κάνουν το δικό τους. Η καλύτερη ηλικία να κάνει ένα ζευγάρι παιδί είναι πριν από τα 30, το αργότερο στα 35. Αυτό λέει η επιστήμη και η λογική και δεν αλλάζει όσο και να παριστάνουν μερικοί τους χαζούς και να αραδιάζουν αρλούμπες για να δικαιολογήσουν την ματαιοδοξία και την ανευθυνότητά τους. Όταν τόσες 35αρες παριστάνουν τις μπέμπες παίζουν με τα σοσιαλ και οι άντρες κοιτάζουν ότι αρπάξει ο κώλος τους και το παίζουν γκόμενοι ας συνεχίσουν έτσι μέχρι να πεθάνουν τα παιδιά τους λείπανε.
16
 
 
 
 
σχόλια
Εσένα τι σε νοιάζει σε τι ηλικία θα κάνει κάποιος οικογενεια; Γιατί σε απασχολεί, πού σε επηρεάζει; Ας κάνει ο καθένας ο,τι τον κάνει ευτυχισμένο, σε όποια ηλικία!
ετσι ειναι και εγω το εχω βιώσει οι γονεις οι θετοί ειναι μεγάλοι πολύ ............... ο πατερας ο θετος δε ζει πλέον .............. θελουν αυτοί συντροφιά καποιον στα γεράματα να τους προσέχει .............. δε το γενικεύω λεω άπλα εγώ το ζω . λαθος μα εκεινη την ωρα δε το καταλαβαινουν μετα τα λούζονται ολα κι την πληρώνουν κι τα παιδια .............. ζούνε συνηθως σε αφύσικες καταστάσεις .............. δε ειναι κακο μα δε ταίριαζε απ την φυση του το θεμα ........... η τε κάνοντας παιδια μεγάλοι η τε υιοθετώντας .............
Εγώ ενα εχω να πω: Υπαρχουν 60ρηδες και 60ρηδες....Οι μεν που νιωθουν γεροι, εχουν παραιτηθει απο τη ζωη, και το μονιμο θεμα συζητησης ειναι για γιατρους και φαρμακα. Και οι δε που εχουν ενεργεια, χομπι, φιλοδοξιες, παθος για ζωη, που βαζουν κατω 30ρηδες ανετα.Η ηλικια ειναι ενα νουμερο μονο. Και το ποτε θα κανει ο καθενας παιδια ειναι δικος του λογαριασμος.
Πολύ μίζερη εξομολόγηση...Θα συμφωνήσω στο θέμα της τεκνοποίησης αν πρόκειται για ηλικίες πχ Βουτσά. Εννοώ πολύ μεγάλες ηλικίες όχι απλά την ηλικία του συγκεκριμένου. Κατά τα άλλα δεν συμφωνώ με όσα γράφεις γιατί ποια είσαι εσύ που θα πεις στους γύρω σου τι να κάνουν; Επίσης υπάρχουν άνθρωποι που παντρευονται για τη συντροφικότητα και όχι απαραίτητα για να κάνουν παιδιά. Καλό είναι ο καθένας είναι να κρατάει τα προσωπικά του κολλήματα για τον εαυτό του. Δεν υπάρχουν κανόνες.
Κοίτα, θα δουλεύουμε που θα δουλεύουμε στα 65, φαντάσου να είχαμε και εγγόνια... Με τι ψυχολογία, με τι αντοχές... Θα σερνόμασταν να πάμε για δουλειά. Ενώ αν έχεις πχ ανήλικο παιδί σε αυτή την ηλικία νιώθεις τζόβενο. Problem solved :Ρ
Ειμαι 40 κ ειμαι στον 7ο.Αν γυριζα το χρονο πισω δεν θα κανα παιδι νωριτερα.Τη γνωμη σου δε θα την κρινω.να την εφαρμοσεις με επιτυχια σου ευχομαι ολοψυχα!Ομως απο ιατρικης πλευρας οτι λες εχει πια καταριφθει.πχ για down τα ποσοστα ειναι υψηλοτερα εδω κ χρονια για γυναικες ΚΑΤΩ ΤΩΝ 30!!κ ομως ναι.κ πολλες αλλες στατιστικες για διαφορα.που δεν ειναι δικα μου συμπερασματα,ουτε καν γυναικολογων.αλλα ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ-ΕΜΒΡΥΟΛΟΓΩΝ.εχω δει ουκ ολιγους μεσα στους 7 μηνες.Καλο θα ηταν απο ιατρικης αποψης να ερθουμε λιγο στο 2019.
Έχεις δίκιο. Άλλο τόσο όμως έχουν δίκιο και οι γονείς που περνούν χρόνια απ' τη ζωή τους σε γιατρούς για να καταφέρουν να κρατήσουν ένα μωράκι στην αγκαλιά τους. Τη λαχτάρα αυτή δεν έχει κανείς το δικαίωμα να την κρίνει. Το ότι έφτασε κάποιος σαράντα χρόνων δε σημαίνει ότι αποσύρεται απ τη ζωή που επιθυμεί γιατί υποτίθεται ότι θα συμβούν όλα αυτά που λες. Στο κάτω κάτω ο σαραντάρης μπορεί να έχει αλλα πενήντα χρόνια ζωής ενώ ένας εικοσπενταρης αλλά δέκα. Δε ξέρεις τι σου επιφυλλασει το μέλλον και πρέπει να ζεις το παρόν. Για μένα είναι τρις χειρότερο να τεκνοποιουν ζευγάρια που δεν έχουν να φάνε και είναι χάλια οικονομικά παρά ζευγάρια σε μεγάλη ηλικία.
Αυτό ακριβώς. Η καλύτερη απάντηση. Εδώ η άλλη από πάνω θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά γράφει σε μια άλλη εξομολόγηση. Θα το έκανε, αν είχε σύζυγο. Προφανώς δεν έχει. Τι να κάνει; Να παραγγείλει;
Παιδια μην κραζετε τόσο πολύ την εξ. Μπορεί να τα λέει κάπως προκλητικά αλλά έχουν μια λογική αυτές οι σκέψεις. Κάθε πράγμα στον καιρό του, κακα τα ψέματα, για πολλούς λόγους..Τώρα, από την άλλη, τι να κάνει κάποιος αν δεν του τυχαίνει να γνωρίσει τον κατάλληλο άνθρωπο να αποκτήσει και παιδί στην κατάλληλη ηλικία; Η φύση είναι πολύ σκληρή με τους ανθρώπους. Εγώ έκανα το πρώτο μου παιδί 31 χρονών και σήμερα στα 37 σκέφτομαι να κάνω δεύτερο και έχω πολλούς ενδοιασμούς. Είχα αποφασίσει ότι ήθελα ένα παιδί, αλλά στη συνέχεια ίσως κ να αλλαξα γνώμη, δεν ξέρω.. Και πάλι όμως ότι είμαι 37 με προβληματίζει, δεν είμαι τόσο μεγάλη, ούτε και τόσο μικρή όμως.. Οι προβληματισμοί γύρω από αυτά τα θέματα απασχολούν πολύ κόσμο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ