ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.3.2019 | 11:32

...

Πφφ δεν ξέρω είμαι με έναν άνθρωπο που μένουμε μαζί δύο χρόνια κοντά τον αγαπάω πολύ,ειμαι ερωτευμένη όλα καλά απλά μένω στον τόπο του μακριά από τους δικούς μου και σε ένα μέρος που εγώ δεν έχω δουλειά να έχω τα δικά μου χρήματα..και ούτε πρόκειται να βρω γιατί εδώ σε αυτό το χωριό δεν έχει δουλειες..δεν μου λείπει κάτι δλδ δεν είναι ότι δεν μου προσφέρει ότι θέλω αλλά πολλές φορές αισθάνομαι ασχημα Γιατί δεν θέλω να του ζητάω για να Βάψω τα μαλλιά μου ας πούμε.. Η να κάνω νύχια γιατί ξέρετε κάτι αυτός τα πληρώνει όλα δλδ τα πάντα μέσα στο σπίτι και μπορεί να μου πει ξέρεις κάτι αγάπη μου τώρα δεν έχω να φτιάξεις τα νύχια σου γιατί έχω έξοδα. Λογικό απόλυτα και το σεβομαι Αλλά όμως έχει και την άποψη ότι γιατί να βρω εγώ δουλειά αφού μου τα παρέχει όλα.. Ε δεν γίνεται όμως μπορεί κάτι να θέλω οτιδήποτε ντρέπομαι να του ζητάω και που ξέρω εγώ ότι στο μέλλον δεν θα μου το κοπανήσει??
3
 
 
 
 
σχόλια
Χμμ το καταλαβαίνω αυτο που περιγράφεις είναι πολύ λεπτο ζήτημα. Η αλήθεια είναι πως δε μπορείς να κάνεις και πολλά απ' τη στιγμή που δεν υπάρχει η δυνατότητα να δουλέψεις εκεί. Λεφτά σου δίνει στο χέρι; Για να πας για τα ψώνια της εβδομάδας ; Αν σου δίνει πχ 50€ προσπάθησε να χαλάσεις τα 45 και άσε 5€ στην άκρη. Σε τρεις φορές θα χεις 15€ να πας να κάνεις τα νύχια σου. Όσο να ναι όταν σου δίνει χρήματα μαζεμένα φαίνονται πιο πολλά ενώ λίγα λίγα είναι πιο εύκολο.
Άρα μπορεί αυτή η συνθήκη μέχρι στιγμής να σας εξυπηρετούσε αλλά φαίνεται όχι πλέον. Έχεις ανάγκες που θέλεις να τις ικανοποιείς μόνη σου και χρειάζεσαι μια δουλειά για να νιώθεις περισσότερο ανεξάρτητη. Γιατί κακά τα ψέματα, είναι καλύτερα να βασίζεσαι στα δικά σου πόδια γιατί είναι μεγάλη παγίδα να περνάνε όλα από το δικό του χέρι, δεν υπάρχουν οι σωστές ισορροπίες σε μια σχέση όταν ο ένας έχει τόσο μεγάλο έλεγχο. Δεν υπάρχει ισοτητα και κάποια στιγμή αυτό μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Σκέψου λοιπόν τις ανάγκες σου, σκέψου πώς βλέπεις τον εαυτό σου στα επόμενα χρόνια, αν θα είσαι εντάξει με το να βασίζεσαι ολοκληρωτικά σε αυτόν τον άνθρωπο και αναλόγως αποφασίζεις. Καλή τύχη σου εύχομαι!