ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.12.2018 | 14:46

...

Εγω ειμαι Bi αντρας αλλα θελω να πηγαινω μονο με γυναικες. Το ακουσα και αυτο και ολοκληρωθηκα σαν ανθρωπος. Εγω που λετε είμαι λεσβία, αλλα μου αρεσουν μονο οι αντρες. Τι γελατε; Δικαιωμα μου να αυτοπροσδιοριζομαι! Για να μην παρεξηγηθω δεν εχω κανενα θεμα με τα λοατκι, ισα ισα σεβομαι τους ανθρωπους με διαφορετικο σεξουαλικο προσανατολισμο, αλλα μου φανηκε πολυ αστειο.
7
 
 
 
 
σχόλια
Θεωρείς ότι έπρεπε να ασχοληθείς με αυτό το θέμα...; Επιλογή του καθενός να ορίζει την ζωή του... Γιατί συνηθίζεται να μας ενοχλεί το διαφορετικό; Μήπως μας τρομάζει επειδή δεν είναι το "λογικό", το αποδεκτό στην κοινωνία...; Ας κάνει ο καθένας ότι νομίζει όσοι/ες έχουν προσωπικότητα δεν επηρεάζονται από τις σεξουαλικές προτιμήσεις του κάθε ανθρώπου, ούτε από τίποτα... Οφείλουμε όμως, να μάθουμε ,να σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Για να χαρακτηριστεί κάποιος bi σημαίνει ότι έχει σεξουαλικές σχέσεις και με τα 2 φύλα.Η σεξουαλική έλξη από μόνη της δεν αρκεί για να αποδώσεις έναν χαρακτηρισμό σε κάποιον αν δεν έχει προηγηθεί επαφή.Τι σημαίνει λοιπόν ειμαι bi αλλά πηγαίνω μόνο με γυναίκες;Απλώς δε βγάζει νόημα και για να το τραβήξω λίγο πιο πέρα δε μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον παιδοφιλο επειδή έλκεται από παιδια(γιατί η έλξη είναι στο αρρωστημένο του μυαλό αλλά δεν την έχει κάνει πραξη).Μπορει με αλλά λόγια κάποιος να έλκεται από παιδιά για όλη του τη ζωή αλλά να μην έχει πειράξει ποτέ παιδι στη ζωή του.Πως θα του αποδώσεις τον χαρακτηρισμό και συνεπώς την κατηγορία "παιδοφιλος η "κτηνοβατης" σε αντίστοιχη περίπτωση με ζωα απο τη στιγμη που για διαγορους λογους δεν εχουν προβει σε αυτές τις αναισχυντες πραξεις;Το ίδιο συμβαίνει και με το παράδειγμα του εξομολογουμενου.
Όχι. Κάνεις ένα σφάλμα λογικό και εξάγεις λάθος συμπεράσματα.Άλλο παιδόφιλος (άτομο που έχει σεξουαλικές τάσεις και φαντασιώσεις που αφορούν τη σεξουαλική δραστηριότητα με παιδιά χωρίς όμως σωματική δραστηριότητα), άλλο παιδεραστής (εδώ απαιτείται σωματική δραστηριότητα για να χαρακτηριστεί κάποιος παιδεραστής).Επίσης αμφισεξουαλικά αποκαλούνται τα άτομα που ελκύονται από τα δύο φύλα. Και πάλι δεν απαιτείται σωματική δραστηριότητα.
Η επεξηγηση σου ηταν πολυ καλη. Απο οτι φαινεται καποιοι δεν ξερουν καν ελληνικα/τι σημαινουν οι λεξεις. Η μαλλον τους δινουν οτι νοημα θελουν οι ιδιοι. Δηλαδη με την λογικη τους τα ατομα που δεν εχουν κανει ποτε/ακομα σεξ ειναι αναγκαστικα ασεξουαλ χαχα.
Δεν συγκρινονται αυτα που λες. Εσυ εισαι λεσβια οποτε δεν σου αρεσουν οι ανδρες λογικα. Αυτος ειναι bi οποτε του αρεσουν και τα δυο φιλα λογικα, αλλα θελει να πηγαινει μονο με γυναικες για καποιους λογους.
Είναι αυτή η κατηγορία που κάνει σχέση με γυναίκα για να μην τους σχολιάζουν και ψάχνει ενεργητικούς στα κρυφά σε γνωστό γκέι site για αρπαχτές με το αυτοκίνητο σε κάτι ερημιές.
Δεν διέκρινα ίχνος σεβασμού στο κείμενό σου. Αντιθέτως μάλιστα, η ειρωνεία και η χλευαστικη σου διάθεση αιωρούνται στην ατμόσφαιρα. Μου το παίζεις κι άνετη.