ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.12.2018 | 01:01

.

ειχα μια σχεση με μια παραξενη κοπελα. ειχαμε γνωριστει μεσω μιας κοινης γνωστης. αποδειχτηκε εκ των υστερων οτι αυτη η κοπελα ειχε καποια πολυ σοβαρα αλυτα θεματα τα οποια η κοινη γνωστη τα ηξερε και δεν με ειχε προειδοποιησει.με επιασε τωρα και μου ειπε οτι νιωθει ενοχες που δεν με προστατευσε. δεν μου ειπε τιποτα γιατι νομιζε οτι θα μπορουσα να διαχειριστω την κατασταση γιατι ειμαι "εγω". της ειπα να μην το σκεφτεται και ολα ειναι καλα.το θεμα μου ομως ειναι οτι δεν ειναι ολα καλα.εγω βγηκα απο αυτη τη σχεση κατεστραμενος ψυχολογικα. και η φιλη μου ουτε με ειχε προειδοποιησει για την ψυχολογικη βια που ηξερε οτι θα υποστω, ουτε την επιασε να της μιλησει μετα το χωρισμο τουλαχιστον για να σταματησει τα ψεματα, γιατι φοβαται την αντιδραση της.νιωθω τεραστιος μαλακας.
6
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί καθοσουν; Οκ στην αρχή δε βλέπεις πως κάτι δεν πάει καλά. Μετά κάνεις τα στραβά μάτια. Αλλά για πόσο; Ένα μηνα; Δύο; Μεγάλα παιδιά είμαστε όταν κάπου δεν περνάμε καλά για τους χ ψ λόγους αποχωρούμε.
Ανθρωπινο να νιωθεις ετσι.Μην το αφησεις για μεγαλο χρονικο διαστημα , μην του δωσεις τροφη.Εξαλλου , τωρα ξερεις οτι για να περασεις οτι περασες , οπως το περασες , ειχες ευθυνη και εσυ η μαλλον...ειχες κενα μεσα σου που δεν σου επετρεψαν να προστατευσεις τον εαυτο σου.Την επομενη φορα θα ξερεις πως να κινηθεις.Καθε εμπειρια , για καλο !
Η γνωστή σου δεν έχει καμία ευθύνη , δεν μπορεί να διαδίδει τα ψυχολογικά του καθενός ,είναι προσωπικά αυτά . Άντε την κατηγορείς , μες στη πρώτη εβδομάδα ,μες στο πρώτο μήνα θα τα είδες όλα κ εσύ γιατί δεν έφυγες; Το πρόβλημα σου είναι η ιδιοσυγκρασία σου κ όχι η γνωστή
Να μη νιώθεις έτσι. Έτσι θα έπρεπε να νιώθει η κοινή γνωστή σας απο τη σιτγμή που γνώριζε για τα θέματα της κοπέλας. Γράψε και την πρώην σου και την κοινή γνωστή σας εκεί που δεν πιάνει το μελάνι και πιες στην υγειά των καλύτερων που έρχονται. Ναι, είσαι άσχημα ψυχολογικά, όμως δε φταις εσύ. Και καλύτερα που χώρισες. Υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να λύσουν εκείνοι τα άλυτα του παρελθόντος της σχέσης τουςκαι στο τέλος τρελαίνονται εντελώς. Μην το σσκέφτεσαι. Φύγε για την επόμενη.