ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2018 | 17:02

.

Σε λίγο καιρό γίνομαι 18 και απλά δεν μαρεσει το σεξ. Δεν έχω καν την περιέργεια να δοκιμάσω μου φαίνεται πολύ κάπως. Μου αρέσουν οι άντρες και μου την πέφτουν αρκετοί απλά δεν θέλω. Είναι Φυσιολογικό; μήπως δεν είναι η ώρα μου; Δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο. Δεν καταλαβαίνω γιατί όλες οι φίλες μιλάνε για το σεξ και με πιέζουν να δοκιμάσω. Δεν ξέρεις τι χάνεις μου λένε. Είναι τέλειο.οντως τόσο τέλειο είναι; Άμα όντως είναι έτσι να δοκιμάσω ρε παιδιά με το ζορι. Έλεος.
5
 
 
 
 
σχόλια
Καταρχας πως λες οτι δεν σου αρεσει αν δεν το εχεις δοκιμάσει?Εν πάση περιπτώσει δικιο έχουν οι φιλες σου, αλλα αυτο δεν σημαίνει οτι πρεπει να το κάνεις με το ζόρι γιατί αν τυχόν κάτι πάει στραβά, θα είναι χειρότερο μετά απο την ήδη υπάρχουσα προκατάληψη!
Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Κι εγώ στην ηλικία σου έτσι ήμουν, δεν με ενδιέφερε καθόλου το θέμα, και άκουγα κι εγώ τα ίδια με εσένα, αλλά ούτε εγώ δεν ένιωθα ετοιμη, όπως κι εσύ.Όλα θα έρθουν στην ώρα τους, εγώ πήγα φοιτήτρια δεύτερο έτος .... Μην το σκέφτεσαι καν, απλά ζήσε όπως γουστάρεις , είσαι ακομα πιτσιρικά κι έχεις πολλά να δεις μπροστά σου.