ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.10.2017 | 19:50

<<Βοηθειστε να ζεσταθουν οι ηλικιωμενοι του Γηροκομειου Αθηνων>>

Χειμωνας πλησιαζει, το κρυο γινεται πιο εντονο και καποιοι συνανθρωποι μας αντιμετωπιζουν για 8η χρονια το οξυτατο προβλημα της ελλειπους θερμανσης. Μετα την εκδιωξη της εκπτωτης διοικησης-η οποια οδηγησε το ιδρυμα στη πτωχευση-ο Δημος Αθηνεων τοποθετησε νεα διοικηση. Η καθαριοτητα και η σιτιση βελτιωθηκαν δραστικα αλλα το οικονομικο προβλημα παραμενει οξυτατο. Και καθως το πετρελαιο ειναι αγαθο ακριβο και η μονη λυση ειναι οι δωρεες, υπαρχει σοβαρη περιπτωση οι λεβιτες να μεινουν αδειοι με συνεπεια κρυα δωματια, σοβαροτερες ιωσεις, και ανεπαρκη σωματικη υγιηνη αφου με πετρελαιο ζεσταινεται το νερο για το μπανιο των φεροντων. Η Ομαδα Εθελοντων του Γηροκομειου ξεκινησε προσπαθεια για τη συγκεντρωση χρηματων και την αγορα οσον το δυνατον μεγαλυτερης ποσοτητας πετρελαιου θερμανσης. Οποιος ενδιαφερεται να βοηθησει μπορει να στειλει σχετικο μεηλ στο [email protected] ωστε να του αποσταλουν τα στοιχεια του λογαριασμου του ιδρυματος που υπαρχει ειδικα γι αυτο το σκοπο.Ευχαριστουμε.
6
 
 
 
 
σχόλια
Χμμμμ..Παρακαλώ πολύ, μα πάρα πολύ, λίγη σοβαρότητα στα σχόλια, τουλάχιστον όταν δεν έχουν σχέση με γκομενικά και φετίχια.Το Γηροκομείο μέχρι πριν από λίγο καιρό είχε τεράστιο πρόβλημα. Υπήρχαν εργαζόμενοι που τους χρωστούσαν σχεδόν δυο χρόνια μισθούς.Δεν παρκάρουν παπάκια εκεί μέσα, ούτε παλέττες με κοτετσόσυρμα. Υπάρχουν άνθρωποι στα στερνά τους και εργαζόμενοι με οικογένειες.Επί του συγκεκριμένου ζητήματος, προσωπικά δεν γνωρίζω περισσότερα, πλην του ότι εξακολουθεί να υπολειτουργεί και να έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Αν και -αν δεν απατώμαι- ανέλαβε πλέον ο δήμος Αθηναίων κάποια ζητήματα.Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ψάξει, πριν βγάλει φετφάδες και εξυπνάδες.
Αν εννοείς Εμένα να σε πληροφορήσω ότι πρέπει να σταματήσεις να κατηγορείς ανθρώπους που δν θέλουν να βοηθήσουν. Επειδή εχω εμπλακεί σε τέτοιου είδους φιλανθρωπίες,σταμάτησα κ πλέον λειτουργώ επί προσωπικού. Δλδ βοηθώ συγκεκριμένα άτομα απευθείας κ οχι μέσω τριτων. Πολυ λυπούμαι που όπως λες υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι εκει αλλα υπάρχουν σε παρα πολλές εργασίες κ δν λεω εξυπνάδες αν δν με ενδιαφέρει το πετρέλαιο. Επίσης το να σχολιάσεις τους εργαζόμενους εκει ειναι άτοπο κ δν εχει καμια σχέση με την βοήθεια που ζήτησε στην εξομολόγηση. Επίσης σαν κοινωνική προσφορα ο δήμος όπως πάντα υα μεριμνήσει για όλους.
Κ μν σου πω ότι αυτο ειναι φουλ παράνομο κ ότι η διοίκηση του οργανισμού δν εχει γνώση κ ότι αυτα τα πράγματα δν γίνονται ετσι. Κας προκαλώ ν επικοινωνήσεις με το γηροκομείο.