Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Άκης Τσόπελας

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Άκης Τσόπελας Facebook Twitter
0

Πέθανε σε ηλικία 58 ετών ο αθλητικός δημοσιογράφος Άκης Τσόπελας.

Ο Άκης Τσόπελας, τα τελευταία χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο. Είχε γεννηθεί στην Αθήνα το 1962 και ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία από νεαρή ηλικία. Εργάστηκε σε πολλές εφημερίδες κατά τη διάρκεια της καριέρας του μεταξύ των οποίων η Βραδυνή, η Sportime, η Sportday, το Φως των Σπορ, ενώ διετέλεσε και στέλεχος στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Είχε εργαστεί και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε συνεργασία με τον Real FM. Τελευταίο του δημιούργημα ήταν η ιστοσελίδα Ritorno 2015, ενώ είχε διατελέσει αρχισυντάκτης και στην εφημερίδα «Πράσινος Τύπος».

Για τον θάνατο του Άκη Τσόπελα εξέδωσε ανακοίνωση και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Ο εκλιπών δημοσιογράφος είχε συνεργαστεί επί σειρά ετών με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και είχε σταθερή παρουσία στα δημοσιογραφικά θεωρεία τόσο του "Απόστολος Νικολαΐδης" όσο και του Ολυμπιακού Σταδίου στους αγώνες της ομάδας μας. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει», αναφέρει μεταξύ άλλων. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

TV & Media / Η Άντι Σακς επέστρεψε και φοράει Rabanne: Όλα όσα ξέρουμε για το «The Devil Wears Prada 2»

Με την Αν Χάθαγουεϊ να χορεύει στους δρόμους της Νέας Υόρκης, τη Μέριλ Στριπ να φορά ξανά τα γυαλιά της Μιράντα Πρίστλι και την Έμιλι Μπλαντ να επανέρχεται σε office siren διάθεση, η λατρεμένη ταινία μόδας επιστρέφει σχεδόν 20 χρόνια μετά
LIFO NEWSROOM
«A plague o' both your houses!» - Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

TV & Media / «Κατάρα και στους δυο σας!» Ο Τραμπ «κόβει» την εκπομπή του Κόλμπερτ και η Σάντρα Ο μίλησε εκ μέρους όλων

Το ξέσπασμα της ηθοποιού απέναντι στην Paramount και το CBS που αποφάσισαν να «κόψουν» την επιτυχημένη εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ επειδή τα «έβαλε με τον Τραμπ»
LIFO NEWSROOM