Περιστέρι: Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έσωσαν μωρό ενός έτους από πνιγμό

Περιστέρι: Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ έσωσαν μωρό ενός έτους από πνιγμό Facebook Twitter
1

Παιδάκι ενός έτους έσωσαν από πνιγμό, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, χθες το βράδυ, στο Περιστέρι.

Ειδικότερα, αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή του Περιστερίου, άκουσαν από οικία μια γυναίκα να φωνάζει ζητώντας βοήθεια. Άμεσα πήγαν στο σημείο, όπου η γυναίκα τους ενημέρωσε ότι το παιδί της είχε καταπιεί καπάκι από μπουκάλι αναψυκτικού και δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Οι αστυνομικοί με την άμεση παροχή πρώτων βοηθειών κατάφεραν να αφαιρέσουν το καπάκι και να σώσουν το παιδί από πνιγμό.

Παράλληλα ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στο σημείο. Οι διασώστες, αφού εξέτασαν το παιδί, διαπίστωσαν ότι δεν χρειαζόταν να διακομιστεί στο νοσοκομείο, αφού ήταν καλά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΘΗΤΗΣ ΖΑΜΠΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Ελλάδα / Μαθητής στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: Είμαι ο Ζάμπι από το Πακιστάν και τα παιδιά στο σχολείο με κοροϊδεύουν

Όπως δήλωσε, όταν ενημερώνει τον διευθυντή για τη συμπεριφορά άλλων μαθητών, λαμβάνει διαβεβαιώσεις ότι θα υπάρξει παρέμβαση, χωρίς όμως να διαπιστώνει κάποια αλλαγή
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια