Κορωνοϊός: Ο Χαρδαλιάς αναλαμβάνει υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων

Κορωνοϊός: Ο Χαρδαλιάς αναλαμβάνει υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Facebook Twitter
Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναλαμβάνει υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων (Πηγή φωτό EUROKINISSI)
1

Την αναβάθμιση του Νίκου Χαρδαλιά σε θέση υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, στο πλαίσιο του σχεδίου αντιμετώπισης του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Με απόφαση του πρωθυπουργού, ο έως σήμερα γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας αναβαθμίζεται σε υφυπουργό, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με πλήρεις και αποκλειστικές αρμοδιότητες. Ο κ. Χαρδαλιάς θα αναφέρεται απευθείας στον πρωθυπουργό, σημείωσε ο κ. Πέτσας.

Τη Δευτέρα, στις 11:00 το πρωί ο Νίκος Χαρδαλιάς θα ορκιστεί στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Στη θέση του γ.γ. Πολιτικής Προστασίας αναβαθμίζεται ο έως σήμερα εθνικός διοικητής Πολιτικής Προστασίας, στρατηγός εν αποστρατεία και πρώην αρχηγός της Πυροσβεστικής, Βασίλης Παπαγεωργίου.

«Τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα δοκιμάστηκε από φονικές πλημμύρες και πυρκαγιές. Τώρα, όπως και όλος ο πλανήτης, αντιμετωπίζει μια ακόμα απειλή, τον κορωνοϊό. Η κυβέρνηση λαμβάνει πρωτοφανή μέτρα για την αντιμετώπισή του και απευθύνει έκκληση σε όλους να μείνουν σπίτι, για να περιοριστεί η διασπορά του ιού. Ταυτόχρονα, αναθέτει τις αρμοδιότητες του συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ανακοίνωση για την αναβάθμιση του κ. Χαρδαλιά.

Πολιτική
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM
«Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

LiFO politics / «Να τελειώνουμε με την ατιμωρησία των πολιτικών»

Η Βασιλική Σιούτη συνομιλεί με τον Kώστα Χρυσόγονο, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, για τη σημασία των επερχόμενων ευρωεκλογών και για την πολιτική κατάσταση στη χώρα μας.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ