ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Βραζιλία: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος Μπολσονάρου

Βραζιλία: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος Μπολσονάρου Facebook Twitter
Θετικός ο Μπολσονάρο στον κορωνοϊό. Νωρίτερα είχε γευματίσει με τον Τραμπ (Guardian)
1

Ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου βρέθηκε θετικός στο τεστ του κορωνοϊού, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα.

Το θετικό δείγμα έρχεται αφού ο γραμματέας του Μπολσονάρου εντοπίστηκε ότι νοσεί, μετά από ταξίδι του στις ΗΠΑ.

Ο γιος του Βραζιλιάνου προέδρου και γερουσιαστής, Εντουάρδο Μπολσονάρου, ο οποίος ήταν επίσης στο ίδιο ταξίδι στις ΗΠΑ, έγραψε στο Twitter ότι ο πατέρας του δεν έχει δείξει «στοιχεία της ασθένειας».

Ο Μπολσονάρου το Σάββατο το βράδυ γευμάτισε με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Mar-a-Lago και βίντεο και φωτογραφίες, που κυκλοφόρησαν, δείχνουν ότι ο γραμματέας του, ο Μπολσονάρου και ο Τραμπ ήρθαν αρκετά κοντά. Ο Αμερικανός Πρόεδρος ωστόσο δήλωσε στους δημοσιογράφους πως «Δεν ανησυχεί».

Ο Μπολσονάρου από την πλευρά του έχει υποτιμήσει την κρίση. Τη Τετάρτη ανέφερε μάλιστα ότι «Άλλες μορφές γρίπης σκοτώνουν περισσότερους» ενώ χαρακτήρισε «υπερεκτιμημένη» την ανησυχία για τον κορωνοϊό.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
1

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μποτσουάνα εξετάζει τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και οι εκκλησίες αντιδρούν

Διεθνή / Η Μποτσουάνα εξετάζει τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και οι εκκλησίες αντιδρούν

Δύο γυναίκες ζητούν από το Ανώτατο Δικαστήριο της Μποτσουάνα να αναγνωρίσει τον γάμο τους. Αν κερδίσουν, η χώρα μπορεί να γίνει η δεύτερη στην Αφρική που επιτρέπει γάμο ομόφυλων ζευγαριών.
THE LIFO TEAM
Η κυβέρνηση Τραμπ δεν προχωρά το σχέδιο για μπλόκο στη φροντίδα τρανς ανηλίκων

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ δεν προχωρά το σχέδιο για μπλόκο στη φροντίδα τρανς ανηλίκων

Η κυβέρνηση Τραμπ ήθελε να απειλήσει νοσοκομεία με απώλεια χρηματοδότησης αν φρόντιζαν τρανς ανηλίκους. Τώρα κάνει πίσω, σε μια σπάνια ανάσα για τα τρανς δικαιώματα και τους γιατρούς που αντιστάθηκαν.
THE LIFO TEAM
Πέθανε με διαφορά τεσσάρων ημερών το κουίρ ζευγάρι πίσω από 180.000 σακίδια για αστέγους

Διεθνή / Πέθανε με διαφορά τεσσάρων ημερών το κουίρ ζευγάρι που μοίρασε 180.000 σακίδια σε αστέγους

Ο Τζέισον Κόνερ και ο Τζέφρι Νιούμαν είχαν δημιουργήσει στη Νέα Υόρκη το Backpacks for the Streets, μοιράζοντας σακίδια με είδη πρώτης ανάγκης σε άστεγους ανθρώπους. Πέθαναν με διαφορά τεσσάρων ημερών.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια