Ο Νικ Κέιβ αποκάλεσε τον Κάνιε Γουέστ «τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη στη Γη»

Ο Νικ Κέιβ αποκάλεσε τον Κάνιε Γουέστ «τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη στη Γη» Facebook Twitter
1

Θαυμαστής του Κάνιε Γουέστ δήλωσε εμμέσως ο Νικ Κέιβ, που χαρακτήρισε τον διάσημο ράπερ ως «τον μεγαλύτερο καλλιτέχνη στη Γη».

Απαντώντας ερωτήσεις θαυμαστών στο σάιτ του The Red Hand Files, ο Νικ Κέιβ ρωτήθηκε από έναν φαν αν του αρέσει ο αμφιλεγόμενος ράπερ.

«Το να κάνεις τέχνη είναι μια μορφή τρέλας - μπαίνουμε βαθιά μέσα στο δικό μας μοναδικό όραμα και χανόμαστε σε αυτό. Δεν υπάρχει κανένας καλλιτέχνης στη Γη τόσο αφοσιωμένος στην παραφροσύνη του όσο ο Κάνιε και υπό αυτή την έννοια, στην παρούσα χρονική στιγμή, είναι ο μεγαλύτερος καλλιτέχνης μας», απάντησε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Κέιβ λέει ανοιχτά την γνώμη του για τον Γουέστ, που τα Χριστούγεννα κυκλοφόρησε στο γκόσπελ άλμπουμ του «Jesus is Born» μετά το προηγούμενο άλμπουμ «Jesus is King» με γκόσπελ επιρροές.

Ο Νικ Κέιβ δημιούργησε το Red Hand Files για να μπορεί να έχει άμεση διάδραση με τους φανς του, με τα θέματα που ασχολείται να κυμαίνονται από τα νέα τραγούδια μέχρι την προσωπική του ζωή, ακόμη και απαντήσεις σε ερωτήσεις όπως «Πόσο καιρό θα είμαι μόνος μου;».

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει φανερά συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

Πολιτισμός / BET Awards 2025: Η στιγμή που ο Τζέιμι Φοξ παραλαμβάνει συγκινημένος το βραβείο Ultimate Icon

«Δεν ξέρω γιατί πέρασα ό,τι πέρασα, αλλά ξέρω πως αυτή τη δεύτερη ευκαιρία δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη» ανέφερε ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφερόμενος στην περιπέτεια της υγείας του
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια