ΗΠΑ: Ανθρωποκυνηγητό για τον οδηγό που πυροβόλησε δύο παιδιά επειδή πετούσαν χιονόμπαλες σε αυτοκίνητα

ΗΠΑ: Ανθρωποκυνηγητό για τον οδηγό που πυροβόλησε δύο παιδιά επειδή πετούσαν χιονόμπαλες σε αυτοκίνητα Facebook Twitter
Οι αρχές του Μιλγουόκι αναζητούν τον οδηγό που πυροβόλησε δύο παιδιά επειδή πέταξαν χιόνι στο αυτοκίνητό του
0

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία του Μιλγουόκι για τον εντοπισμό οδηγού ο οποίος πυροβόλησε δύο παιδιά που πετούσαν χιονόμπαλες στα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο παιδιά, ηλικίας 12 και 13 χρόνων, έπαιζαν με το χιόνι και κατά διαστήματα πετούσαν μπάλες χιονιού στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Μία από αυτές πέτυχε το αυτοκίνητου αγνώστου, ο οποίος άνοιξε πυρ κατά των παιδιών.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, με τους αξιωματικούς να εντοπίζουν τα παιδιά και να τους παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, πριν τη μεταφορά τους σε νοσοκομείο για τα περαιτέρω.

«Η προκαταρκτική έρευνα υποδεικνύει πως και τα δύο θύματα ανήκαν σε μία ομάδα παιδιών που έριχνε χιονόμπαλες στα διερχόμενα οχήματα» τονίζει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία του Μιλγουόκι: «Μία από αυτές τις μπάλες χτύπησε το αυτοκίνητο του υπόπτου, ο οποίος πυροβόλησε κατά των παιδιών πετυχαίνοντας δύο. Η αστυνομία συνεχίζει της διερεύνηση του περιστατικού, αναζητώντας τους άγνωστους δράστες».


Οι κάτοικοι της συνοικίας, στα βόρεια του Μιλγουόκι, εμφανίζονται σοκαρισμένοι από το συμβάν: «Η σύζυγός μου κι εγώ έχουμε έξι παιδιά. Βρισκόμασταν στην κουζίνα όταν ξαφνικά ακούσαμε πυροβολισμούς, οπότε φώναξα σε όλους να πέσουν κάτω» θυμάται ο Ράβελ Ντέιβις, κάτοικος της περιοχής.

Τα δύο παιδιά νοσηλεύονται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της περιοχής ενώ η τοπική αστυνομία αναζητά τυχόν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να παράσχουν κάθε βοήθεια που θα οδηγήσει στη σύλληψη του/των δράστη/δραστών.

Με πληροφορίες από CNN/ABC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Τέλος στο Προστατευτικό Καθεστώς για Αφγανούς – Κίνδυνος Απέλασης για 9.000 Πρόσφυγες

Διεθνή / ΗΠΑ: Τέλος στο καθεστώς προστασίας για Αφγανούς πολίτες – Κίνδυνος απέλασης για 9.000 πρόσφυγες

Η κυβέρνηση Τραμπ, μέσω της Υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας Kristi Noem, τερματίζει το Προστατευτικό Καθεστώς για χιλιάδες Αφγανούς - Οργή από ανθρωπιστικές οργανώσεις και προειδοποιήσεις για μαζικές απελάσεις
LIFO NEWSROOM
Αντόνιο Κόστα: «Αλβανία και Μαυροβούνιο θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ΕΕ πριν από τις άλλες χώρες»

Διεθνή / Αντόνιο Κόστα: «Αλβανία και Μαυροβούνιο θα μπορούσαν να ενταχθούν στην ΕΕ πριν από τις άλλες χώρες»

Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί έχουν συχνά υποδείξει το 2030 ως τον στόχο για τις πρώτες εντάξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ιδιαίτερα για την Αλβανία και το Μαυροβούνιο
LIFO NEWSROOM
Οι «δουλειές» της οικογένειας Τραμπ στον Κόλπο και οι επιχειρηματικές συμφωνίες-ρεκόρ 

Διεθνή / Οι «δουλειές» της οικογένειας Τραμπ στον Κόλπο και οι επιχειρηματικές συμφωνίες-ρεκόρ 

Θέρετρα γκολφ, επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα και κρατικά κεφάλαια πυκνώνουν τις σκιές σύγκρουσης ιδιωτικών και δημόσιων συμφερόντων, εν όψει του ταξιδιού του Αμερικανού προέδρου στον Κόλπο
LIFO NEWSROOM
Γιατί το PKK καταθέτει τώρα τα όπλα: Ο «Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» και το ευρύτερο πλαίσιο για τους Κούρδους

Ανάλυση / Γιατί το PKK καταθέτει τώρα τα όπλα: Ο «Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος» και το ευρύτερο πλαίσιο για τους Κούρδους

Τα αίτια και οι στρατηγικές συνέπειες της απόφασης του PKK να καταθέσει τα όπλα και να διαλύσει την ένοπλη πτέρυγα του, στο πλαίσιο της αλλαγής των γεωπολιτικών ισορροπιών.
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ