Αίσιο τέλος για τον κωπηλάτη στην Αρτέμιδα - Βίντεο από τη διάσωσή του

Αίσιο τέλος για τον κωπηλάτη στην Αρτέμιδα - Βίντεο από τη διάσωσή του Facebook Twitter
4

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του κωπηλάτη που παρασύρθηκε από τα κύματα στη θαλάσσια περιοχή της Αρτέμιδας.

Τελικά τον χειριστή όρθιας σανίδας κωπηλασίας εντόπισε και διέσωσε ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού. 

Βίντεο με τη διάσωση του κωπηλάτη από ένα ελικόπτερο Aegean Hawk του πολεμικού Ναυτικού δόθηκε στη δημοσιότητα.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας, παρά τις προειδοποιήσεις για τη σφοδρή κακοκαιρία, μπήκε στη θάλασσα ενώ στην περιοχή έπνεαν άνεμοι έντασης 9 με 10 μποφόρ.

«Ξέρουμε ότι έχει πέσει στη θάλασσα. Φοράει σωσίβιο αλλά παρασύρεται από τα κύματα», είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα στο LiFO.gr αξιωματικός του Λιμενικού.

4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Ελλάδα / Επεισόδια στο ΑΠΘ: Η ανακοίνωση των πρυτανικών αρχών - «Η σημερινή επίθεση προσβάλλει την ίδια μας την υπόσταση»

Οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν άμεσα την εφαρμογή του νόμου, μετά το επεισόδιο στην Πολυτεχνική Σχολή, στη Νομική Σχολή και στη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Έβαλε σε κίνδυνο την ζωή άλλων ανθρώπων για να κάνει την μαγκιά του. Να βγει δηλαδη με μια σανίδα στα 9 μποφορ. Κανονικά θα έπρεπε να πληρώνουμε το κόστος της διάσωσης μας σε τέτοιες περιπτώσεις υπέρμετρης ανοησίας.