Βρέθηκε ζωντανός ο ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στη Ρόδο

Βρέθηκε ζωντανός ο ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στη Ρόδο Facebook Twitter
0

Έληξε η αγωνιώδης αναζήτηση ψαροντουφεκά στη Ρόδο καθώς εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Ο ψαροντουφεκάς βρέθηκε βρέθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην παραλία που βρίσκεται ανάμεσα στην Απολακκιά και την περιοχή του Μονολίθου. Πρόκειται για έναν 55χρονο καθηγητής από τη Ρόδο ο οποίος έκανε ψαροντούφεκο μαζί με έναν φίλο στη στην περιοχή και τα ίχνη του χάθηκαν σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εφημερίδα Ροδιακή, ο 55χρονος, έχασε τον προσανατολισμό του εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν και αντί για την παραλία της Μονολίθου, βρέθηκε στην περιοχή της Απολακκιάς (Φούρνους) όπου και κατάφερε στη συνέχεια να βγει στη στεριά.

Εκεί, παράμεινε έως και λίγο πριν τις 10 το βράδυ, όπου και εντοπίστηκε. Ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του και ευχαρίστησε όλους όσους κινητοποιήθηκαν για τον εντοπίσουν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς σκοτώθηκε ο Έλληνας ορειβάτης στο Mont Blanc: Ο διαβόητος «διάδρομος του θανάτου» και το βάρος του σακιδίου

Ελλάδα / Mont Blanc: Ο «διάδρομος του θανάτου» που στοίχισε τη ζωή στον Έλληνα ορειβάτη Δημήτρη Κάντα

Ο 33χρονος φυσικός και αλπινιστής από την Πάτρα έχασε τη ζωή του στο επικίνδυνο πέρασμα Goûter – Τι δείχνουν τα δεδομένα επικινδυνότητας και τι προβλέπουν οι ερευνητές για το μέλλον των Άλπεων
LIFO NEWSROOM