Καλαμάτα: Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια

Καλαμάτα: Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε στα σκουπίδια Facebook Twitter
1

Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους, που το πρωί της Τετάρτης εντοπίστηκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μια 20χρονη υπήκοο Γεωργίας που γέννησε πριν από έξι ημέρες. To νεογέννητο εντοπίσθηκε, ευτυχώς ζωντανό, σε υπόγειο κάδο απορριμμάτων σε κεντρικό σημείο της Καλαμάτας, στη συμβολή των οδών Κανάρη και Αριστοτέλους.

Το βρέφος σύμφωνα με τους γιατρούς είναι καλά στην υγεία του και σωτήρια ήταν η παρέμβαση μιας κατοίκου που άκουσε το κλάμα του μωρού και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η γυναίκα, που ειδοποίησε τις Αρχές, κρατούσε τον υπόγειο κάδο ανοιχτό «για να παίρνει το μωρό αέρα» ενώ δεν άφηνε κανένα περίοικο να πετάξει σκουπίδια. Σύμφωνα με τη γυναίκα ο υπόγειος κάδος «είχε βάθος» καθώς ήταν «γεμάτος μέχρι τη μέση». Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, έκανε γνωστό ότι το νεογέννητο βρέθηκε στις 7.15 το πρωί μετά από αυτοψία στο σημείο.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Ελλάδα / Βορίζια: Καταγγελία εκπαιδευτικού που εργάστηκε στο χωριό - «Δεχόμουν απειλές, κυρίως οι μητέρες πρότειναν τη βία ως λύση»

Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο νεαρός συγγενής του Φανούρη Καργάκη που συνελήφθη για την έκρηξη - Πώς περιγράφει εκπαιδευτικός, την εμπειρία του από την παραμονή του στα Βορίζα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια