Κουκάκι: «Είδα άνδρα των ΜΑΤ να έχει πατήσει το κεφάλι του γιου μου στο πάτωμα»

Κουκάκι: «Είδα άνδρα των ΜΑΤ να έχει πατήσει το κεφάλι του γιου μου στο πάτωμα» Facebook Twitter
31

«Είδα άνδρα των ΜΑΤ να έχει πατήσει το κεφάλι του γιου μου στο πάτωμα», κατήγγειλε μη μητέρα και σύζυγος των προσαχθέντων πολιτών, σήμερα το πρωί στο Κουκάκι.

«Ανέβηκα να δω τι γίνεται και μου είπαν φύγε κλείσου μέσα γιατί θα σε πετάξουμε από την σκάλα», κατήγγειλε η γυναίκα η οποία διαμένει στο διπλανό σπίτι. Σήμερα το πρωί στις τρεις καταλήψεις στο Κουκάκι, έγιναν δέκα προσαγωγές μεταξύ των οποίων είναι όμως και δύο μέλη οικογένειας που κατά την Αστυνομία εμπόδισαν την επιχείρηση.

Ωστόσο, η μητέρα της οικογένειας κάνει σοβαρές καταγγελίες για το πώς εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα και για την βίαιη προσαγωγή. «Ήρθαν τα ΜΑΤ και ζήτησαν να περάσουν από το σπίτι για να μπουν στο διπλανό. Ζητήσαμε χαρτί Εισαγγελέα για να περάσουν και τους είπαμε ότι αν έχετε χαρτί να μπείτε. Είπαν ότι δεν έχουν, έκλεισε η πόρτα κοιτούσαμε στα παράθυρα να δούμε τι γίνεται. Κάποια στιγμή ακούσαμε βήματα στην ταράτσα μας και πήγαν ο άντρας μου και τα παιδιά μου να δουν τι γίνεται. Στη δική μας ταράτσα. Ζήτησαν πάλι χαρτί Εισαγγελέα και σε απάντηση τους έβαλαν κάτω, τους έδεσαν τα χέρια και τους πλάκωσαν στο ξύλο. Πήγα να δω τι γίνεται και μου είπαν: Φύγε γιατί θα σε πετάξουμε από τη σκάλα, είναι μια μεταλλική σκάλα που ανεβαίνει στην ταρατσα»

«Είδα άνθρωπο των ΜΑΤ να έχει πατήσει το κεφάλι του γιου μου στο πάτωμα της ταράτσας. Ζητήσαμε Εισαγγελέα τους ξυλοκόπησαν και τους πήγαν στην ΓΑΔΑ. Οι αστυνομικές δυνάμεις ήθελαν να περάσουν από το σπίτι μας χωρίς χαρτί εισαγγελέα. Θέλαμε ένα χαρτί εισαγγελέα για να γίνει το οτιδήποτε. Δεν έχουμε σχέση με το διπλανό κτίριο. Στη συνέχεια ήρθε ο εισαγγελέας και έκανε έλεγχο στο σπίτι μας μήπως βρουν καταληψίες αλλά τον άντρα μου και τα παιδιά μου τα έχουν πάρει δαρμένους και ξυλοδαρμένους στην ΓΑΔΑ», προσθέτει μιλώντας στον ΑΝΤ1.


Το Αθηναϊκό Πρακτορείο ανέφερε νωρίτερα πως οι αστυνομικοί τούς αντιλήφθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης και -όπως λένε- τους είδαν να αντιδρούν στην επιχείρηση. Οι άνδρες της αστυνομίας προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο, αλλά δεν τους άνοιξε κανείς. Τελικά, παρουσία εισαγγελέα συνελήφθησαν, ενώ αντιδράσεις σημειώθηκαν και από τη μάνα, όταν είδε τον σύζυγο και τον γιο της με χειροπέδες. Με εντολή του εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο διαμέρισμά τους, για την περίπτωση που είχαν κρύψει καταληψίες, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα. Όλοι οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στην Κρατική Ασφάλεια όπου εξετάζονται.

 
Ελλάδα
31

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΙΤΙΑ

Ελλάδα / Πώς έγινε η έκρηξη στη Βιολάντα: Το πιο πιθανό σενάριο για τα αίτια - Γιατί ψάχνουν τους σωλήνες παροχής αερίου

Η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού αναζητά τα ακριβή αίτια, ενώ στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται η ακαριαία ανάφλεξη που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας
THE LIFO TEAM
ΤΡΙΚΑΛΑ ΦΩΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Νέα ανακοίνωση για τις οικογένειες των θυμάτων - «Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα»

Πρόκειται για την τρίτη ανακοίνωσή της, ενημερώνοντας για τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων, πέραν των νόμιμων αποζημιώσεων που θα λάβουν
THE LIFO TEAM