«Ο πατέρας μας τον έστειλε σε θεραπευτή» - Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ μίλησε για τον ομοφυλόφιλο αδερφό του

«Ο πατέρας μας τον έστειλε σε θεραπευτή» - Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ μίλησε για τον ομοφυλόφιλο αδερφό του Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Σε μία σπάνια εξομολόγηση, ο ηθοποιός Τζεφ Γκόλντμπλουμ, αναφέρθηκε στον ομοφυλόφιλο αδερφό του Λι, που πέθανε πριν μερικά χρόνια, και στο πώς ο πατέρας τους τον αντιμετώπισε. 

Ο ηθοποιός υποστήριξε ότι ο πατέρας του Χάρολντ είχε μία «παραδοσιακή αντίληψη για την αρρενωπότητα για τον ίδιο» και έτσι έκρυβε από την υπόλοιπη οικογένεια ότι ο γιος του Λι ήταν ομοφυλόφιλος. «Δεν το είπε στους υπόλοιπους από εμάς», είπε ο πρωταγωνιστής του Τζουράσικ Παρκ στο The Times Magazine. «Τον έστειλε σε έναν θεραπευτή "για να τον κάνει καλά". Όλα ήταν ένα μυστικό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοφιλής ηθοποιός προσθέτοντας ότι ο υπήρχαν φορές όπου ο πατέρας του ήταν ιδιαίτερα σκληρός με τον Λι. 

Ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ παράλληλα μίλησε για τα ζητήματα που αντιμετώπιζε ο αδερφός του ανάμεσα στα οποία ασθένειες και κατάχρηση φαρμάκων. Ο Λι ξεκίνησε να σπουδάζει ιατρική αλλά διέκοψε για να καταταγεί στον στρατό. Στη συνέχεια έγινε οδηγός ταξί και μετά έζησε στους γονείς του «για τις τελευταίες δεκαετίες της ζωής του». 

Κατά τη συνέντευξη ο Τζεφ Γκόλντμπλουμ αναφέρθηκε στο πώς γνώρισε τη γυναίκα του, Έμιλι Λίβινγκστον και για το ότι της συστήθηκε ως «Τζεφ Γκόλντμπλουμ» και όχι απλά ως «Τζεφ». Η Λίβινγκστον ωστόσο δεν γνώριζε τον ηθοποιό και μέχρι σήμερα δεν έχει δει πολλές από τις ταινίες του. 

Με πληροφορίες από Independent 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Πολιτισμός / Δύο αγόρια σε ένα δάσος με γύπες: η νεότητα της Βενεζουέλας σε ένα φωτογραφικό βιβλίο

Στο Venezuelan Youth, η Silvana Trevale φωτογραφίζει παιδιά και εφήβους στη Βενεζουέλα μακριά από τα συνηθισμένα κλισέ της κρίσης: μέσα στην ομορφιά, την αγωνία, την πρόωρη ενηλικίωση και την επιθυμία μιας γενιάς να μη χαθεί.
THE LIFO TEAM
Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Πολιτισμός / Soufiane Ababri: ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει την queer επιθυμία από το κρεβάτι

Με αφορμή τη συμμετοχή του στο House of Nisaba του Moderna Museet, ο Soufiane Ababri επιστρέφει στο προσκήνιο με μια ζωγραφική φτιαγμένη από κρεβάτια, χρωματιστά μολύβια, queer σώματα, ανδρική ευαλωτότητα και μετα-αποικιακή μνήμη.
THE LIFO TEAM
Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Πολιτισμός / Όταν το πρόσωπό σου γίνεται sex tape: η Meena Kandasamy γράφει για τη νέα διαπόμπευση των γυναικών

Στο νέο μυθιστόρημα της Meena Kandasamy, μια γυναίκα βλέπει το πρόσωπό της να κυκλοφορεί σε ένα ψεύτικο sex tape. Το Fieldwork as a Sex Object μιλά για deepfakes, online διαπόμπευση και τη μισογυνική βία της ψηφιακής εποχής.
THE LIFO TEAM
Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Πολιτισμός / Ο Γουίλεμ Νταφόε φέρνει στην Αθήνα έναν Ίψεν για την εποχή της δυσπιστίας

Ο Γουίλεμ Νταφόε συμμετέχει στις 24 Ιουνίου, στο SNF Nostos 2026, σε σκηνική ανάγνωση του «Εχθρού του Λαού» του Ίψεν, ενός έργου για την αλήθεια που γίνεται απειλή όταν συγκρούεται με την εξουσία, το χρήμα και την κοινή γνώμη.
THE LIFO TEAM
Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Πολιτισμός / Όταν η Σοφία Λόρεν ζούσε ανάμεσα στους πίνακες του Φράνσις Μπέικον

Με αφορμή την επανακυκλοφορία σπάνιων εικόνων από τη φωτογράφηση της Vogue στη Villa Ponti, ξανανοίγει η ιστορία της εντυπωσιακής συλλογής έργων του Φράνσις Μπέικον που είχαν η Σοφία Λόρεν και ο Κάρλο Πόντι: ένα σπίτι όπου το ιταλικό glamour, η οικογένεια, η αγορά τέχνης και τα παραμορφωμένα σώματα του Μπέικον έζησαν για λίγο μαζί.
THE LIFO TEAM
Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Πολιτισμός / Οι Βερσαλλίες ξανάφτιαξαν το υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ από ένα κομμάτι ύφασμα

Ύστερα από 40 χρόνια ερευνών, καθυστερήσεων και ανατροπών, το ιδιωτικό υπνοδωμάτιο του Λουδοβίκου ΙΣΤ΄ άνοιξε ξανά στο Παλάτι των Βερσαλλιών, ανακατασκευασμένο σχεδόν από το μηδέν.
THE LIFO TEAM
Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Πολιτισμός / Ποιος είναι ο Panayotis Pascot, ο Γάλλος κωμικός με το ελληνικό όνομα που γεμίζει θέατρα;

Στα 27 του, ο Panayotis Pascot γεμίζει θέατρα στη Γαλλία, έχει γράψει best seller για την κατάθλιψη, την οικογένεια και την ομοφυλοφιλία του, και ετοιμάζεται να ανεβάσει το νέο του one-man show στην Όπερα Γκαρνιέ.
THE LIFO TEAM
Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του Cinema Paradiso τιμάται στην Ταορμίνα για τον «βασιλιά του κασμίρ»

Από το Cinema Paradiso στον «βασιλιά του κασμίρ»: ο Τζουζέπε Τορνατόρε τιμάται στην Ταορμίνα για την ταινία του πάνω στον Μπρουνέλο Κουτσινέλι και τον ιταλικό μύθο της πολυτέλειας με ανθρώπινο πρόσωπο.
THE LIFO TEAM