No.1

Έριξαν πέτρες σε λεωφορείο γεμάτο επιβάτες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Έριξαν πέτρες σε λεωφορείο γεμάτο επιβάτες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου Facebook Twitter
0

Ζημιές στο παρμπρίζ λεωφορείου των ΚΤΕΛ Αχαίας προκάλεσαν άγνωστοι χθες το βράδυ πετώντας πέτρες ενώ στο όχημα υπήρχαν 37 επιβάτες.

Το συμβάν σημειώθηκε στο 62ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου, στους Αγίους Θεοδώρους και ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Korinthostv, η ψυχραιμία του οδηγού αποδείχθηκε σωτήρια καθώς κατάφερε να μην χάσει τον έλεγχο του λεωφορείου. Το λεωφορείο με τους επιβαίνοντες ακινητοποιήθηκε στο ΚΤΕΛ Ισθμού. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα περιστατικά αυτά είναι καθημερινά και μπορούν να αποβούν μοιραία για τους διερχόμενους οδηγούς.

Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Δυτικής Αττικής. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ελλάδα
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM